Tuote on myyty käyttäjälle juharyto hintaan 3 €

Kuvaus

Tässä erässä myyntiin setti aitoja ja alkuperäisiä VHS-elokuvien kansipapereita / kansilehtiä (hakusanat: Kansipaperi / Kansilehti). 

Nämä kaikki tulevat videoiden maahantuojan myyntiedustajan esittelykansioista 1980-luvulta ja 1990-luvun alusta, kun edustaja on kiertänyt ympäri Suomea tarjoamassa leffoja myyntiin ja vuokralle, ja lojuneet kuivassa varastossa viimeiset n. 30-40 vuotta. 

Suurin osa kansipapereista on loistokuntoisia ja olleet kansioissa muovitaskuissa koko tämän ajan, pieni osa on ollut ilman kansiota salkussa tai taitettuna kansissa, ja siksi jostain kulmasta hieman kaarella tai muita pieniä kulumajälkiä, kuvasta näkee kunnon parhaiten. Kansipapereita on tuhansia, tässä vasta 4. erä, jonka olen ehtinyt käydä läpi ja joista tässä vaiheessa olen valmis luopumaan, lisää on tulossa, joten laita profiili seurantaan.

Kaikki kansipaperit / kansilehdet ovat alkuperäisiä, EI itse otettuja kopioita.

Postitus yksittäin tai koottuna könttänä ok, tai nouto Oulusta. Pk:t 5 e / lähetys sis. kaiken. Paketti lähtee kun maksu näkyy joko Mobile Payssä, tilillä tai kourassa. 

Chekkaa muut samaan aikaan myynnissä olevat filmit ja kannet, tee haku: #tomlaine

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.2.2024 21:35
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.