Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään "osta heti" tavalla Porvoossa Seagate game drive for xbox 2TB, eli tilaa on 2000 gigatavua, eli riittävästi (uusiakin konsoleita myydään tällä hetkellä noin 500 gigatavun, eli 0,5 teratavun tallennustilalla ja normaalisti itse konsolin oma käyttöjärjestelmä yms. vie tuosta jo noin puolet pois eli peleille jää vain noin 250-350 gigaa tilaa).

Huomaa myös, että tästä lisätallennustilasta (2 teraa) käytännössä melkein kaikki tila tulee käyttöön haluamillesi peleille yms. Joten vaikka nimellisesti tämä on 4x isompi niin käytännössä on noin 6-8 kertaa isompi kuin perus konsolin oma peleille varattu tila).

HDD on kuin uusi ja käytännössä ei käytetty, eli on ainoastaan asennettu muutamia pelejä mutta pelejä ei ole pelattu asemalta käsin, asema ei ole myöskään ollut kiinni xboksissa kuin todella vähän aikaa, veikkaisin ulkomuistista, että muutaman päivän(?).

Mukana uutena tullut Sea of thieves pelin joku lisäjutun koodi on käytetty ja sitä eikä pakettia tule mukana, eli kaikki mitä tulee mukaan näkyy kuvissa ja sisältää tietysti kaiken tarvittavan käytön aloittamiseksi konsolisi kanssa. Avaa kuvat nähdäksesi ne kokonaan.

Ebayssä (ties kuinka paljon) käytettyjen vastaavien Sea of Thieves teeman mukaisten usb-kovalevyjen hinta alkaa noin 120e plus postit päälle. Nämä ovat ilmeisesti hieman harvinaisempia ja haluttuja, enkä ihmettele, sillä on hieno! Tästä nyt luotettavalta (katso palautteeni, nimimerkki: Ele7 ) myyjältä edullisemmin ja hyvin pakattuna ehjänä perille.

Ja vielä tietysti totean sen, että juuri toimivaksi testattu ja tyhjennetty.


Lisätietoa, ettei tule pettymyksiä: Toimii kyllä kaikkien xbox konsolien kanssa (alkuperäisestä vanhimmasta en ole varma) eli on ok xbox 360, One, One S, One X, Series S ja Series X, mutta:

HUOM! Series S ja Series X konsoleille varta vasten suunnitellut pelit eivät toimi joko ollenkaan tai ainakaan kunnolla usb-liitäntäisten levyjen kanssa (nopeus ei riitä). Eli jos pelissä on merkintä "designed for Series X/S" niin silloin ei toimi.

HUOM 2! Yllättävän iso osa Game Pass peleistä ja varsinkin Xbox storessa eli xboxin omassa kauppapaikassa myytävistä peleistä ovat käytännössä xbox 360 tai xbox One pelejä (takaisinpäin yhteensopivia siis uusien Series konsoleiden kanssa), joten ne yleensä toimivat hyvin. Myös noita pelejä, mitkä eivät toimi, voi siirtää tälle ulkoiselle levylle jos tila on konsolista vähissä ja jos niitä haluaa pelata uudelleen, niin on helppoa siirtää niitä silloin takaisin konsolin omalle tallennustilalla. Huomaa, että tämä on siitä kätevää, että peliä ei tällöin tarvitse ladata uudelleen, mikä voi kestää jopa tunteja nettiyhteydestä riippuen vaan pelkkä siirto riittää, joka kestää vain minuutteja.

Nämä tiedot varmistin täältä:

https://www.quora.com/Is-it-possible-to-use-external-hard-drives-with-Xbox-Series-X-and-Series-S-instead-of-a-storage-expansion-card



Katso samalla myös muut myynnissä olevat tavarani, niin säästät posteissa:

https://www.huuto.net/haku/sellernro/56337

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


100 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 16:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.