Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään erittäin hieno Sega Dreamcast paketti. Tämä on ollut itsellä kevyellä testikäytöllä, mutta olen tähän pikkuhiljaa hankkinut kaikkea lisäjuttua, niin tällä hetkellä konsoli ei ihan heti käyttövalmis vaan vaatii pikkuisen näpräämistä, että pääsee pelaileen - lue alla oleva lisätieto kuvaus. Myydään vähäisen käytön vuoksi enemmän tarvitsevalle.

Lisätiedot myytävästä paketista:

  • Sega Dreamcast konsoli (1 PAL E-versio). Uusi savunharmaa kotelo ja punainen repro badgella. GD-ROM asema on korvattu GD-EMU lla (muistaakseni versio 5.15b). GD-EMUlle löytyy 3D-tulostetut sovitteet ja jatkokaapeli muistikortille kannen alle. Muistikorttia en löytänyt, mutta voin yrittää vielä etsiä, jos jostain tulisi vastaan - uusi on helppo tehdä, ohjeet löytyy netistä. Konsoliin tehty Noctua tuuletin modi, joka parantaa konsolin tuuletusta ja tekee sen käytöstä äänettömän. Virtalähde on korvattu Pico Dreamcast v1.1 PSU - alkuperäisen muutajan olen kadottanut jonnekin, mutta mukana tulee uusi Vanson 12V tarvikemuutaja, johon täytyisi vaihtaa sopiva virtalähteen pää (tarkistettava, että + ja - oikeinpäin). Patteriakulle on asennettu pidike ja se on vaihdettu tuoreeseen. Konsoli puhdistettu ja heti käyttövalmis, kun tekee GD-EMUlle muistikortin ja viimeistelee muutajan.
  • 2kpl Sega Dreamcast ohjain. Ohjaimet puhdistettu sisältä ja melko hyvin säilyneet ulkoisesti. Toisessa aito Sega Dreamcast VMU-muistikortti ja toisessa Joyteck 4MB muistikortti ilman näyttöä.
  • Sega Dreamcast RF-antenniboksi.
  • Mukana 1TB ulkoinen kovalevy, mikä sisältää 500GB pelejä ko. konsolille.

Tämä paketti kannattaa poimia talteen, jos Dreamcast kolahtaa yhtään.

Kuvat myytävästä kohteesta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
249,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.3.2024 18:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.