Tuote on myyty käyttäjälle iisak.juslen hintaan 162 €

Kuvaus

Kaikki myyntiin tulevat Dreamcast-pelini on nyt testattu, joten laitetaan konsoli eteenpäin uudelle omistajalle. Myynnissä olevaan pakettiin kuuluu:

- Dreamcast-konsoli. Konsolin kuorissa on kellastumaa ja konsolin oikealla puolella olevan luukun kansi on todella kellastunut. Levyasema toimii ja se lukee levyjä (testasin tällä konsolilla kaikki myynnissä olevat ja myydyt Dreamcast-pelini). Kaikki peliohjainportit toimivat.
- 5 kappaletta alkuperäisiä ohjaimia. Ohjainten napit, D-pad, tatti ja liipaisimet toimivat hyvin. Kaikkien ohjainten molemmat muistikorttipaikat toimivat. 4 ohjainta on suht siistissä kunnossa ja yksi on todella kellastunut ja muutenkin saastainen. Kahdessa ohjaimessa on napakka tatti, yhdessä "ok" ja kahdessa hieman löysähkö (kellastunut ohjain on toinen näistä).
- 4 Kappaletta Segan VMU-muistikortteja. Nämä toimivat moitteettomasti.
- Alkuperäinen Segan Rumble Pack. Testasin tämän Hydro Thunder-pelin kanssa ja kyllä se tuntui värähtelevän.
- Nykon VMU / Rumble Pack-yhdistelmä. VMU-moodi toimii. Rumble Pack-moodia en saanut toimimaan.
- Virtajohto.
- 4 erilaista AV-kaapelia. Parhaan kuvan saat käyttämällä Sega Dreamcast PACKAPUNCH RGB 480p scart-kaapelia (https://www.retrogamingcables.co.uk/sega/SEGA-DREAMCAST-RGB-SCART-CABLES/SEGA-DREAMCAST-RGB-SCART-CABLE-WITH-480P-MODE).
- Seuraavat pelit: MDK 2, Ready 2 Rumble Boxing, Ready 2 Rumble Roxing Round 2, Chu Chu Rocket ja Star Wars Demolution. Nämä pelit ovat korkeintaan tyydyttävässä kunnossa. Kotelot ovat rikki ja levyissä on naarmuja (osassa enemmän ja osassa vähemmän). Kaikkien pelien mukana tulee manuaali, mutta manuaaleissa on kauneusvirheitä kuten taittuneita kansia ja muita kolhuja. Eli näillä peleillä ei ole keräilyarvoa. Kaikki pelit kuitenkin toimivat.

HUOM. Vaikka paketin mukana tulee kaikenlaisia AV-kaapeleita, niin tämän kiinnittäminen moderniin televisioon ei onnistu ilman kuvanskaalainta. Eli jos et tiedä, miten saat tämän televisioon kiinni, sinun ei kannata huutaa tätä pakettia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
162 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.3.2024 20:11
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
6.3. klo 12:04

konsolin tarkempi malli?

6.3. klo 17:13

Oletan, että kyse on "VA1"-mallista (eli PAL-koodin vierestä löytyy ympyrän sisällä oleva 1). Tässä on vielä kuva konsolin pohjassa olevasta tarrasta jos haluat itse varmistaa asian: https://imgur.com/a/Hk3uEjZ