Kuvaus

NHL 95 Sega Megadrivelle! Jatkoa onnistuneelle ja klassiselle 94. Tällä kertaa peliin on tuotu suhteellisen paljon uudistuksia. Ensinnäkin voit pelata kokonaisen kauden, raastavat 84 ottelua ja pleijarit päälle jos onnistut sinne pääsemään. Pelaajien treidaaminen keskenään tuli myös uudistuksena tähän peliin, kuten myös oman pelaajan luominen. Harjoitusmode löytyy myös johon voit laittaa 0-5 kenttäpelaajaa molemmille puolille. Pelimoottori on suht samanlainen kuin 94 kanssa, mikä on hyvä asia.

 

Kokoonpanojen puolelta on mahdollista nähdä NY Rangers hallitsevana mestarina Mark Messierien ja Mike Richterin johdolla. Mats Sundin esiintyy vielä tässä pelissä Quebecin paidassa, Eric Lindroos on jo treidattu Philadelphiaan mutta Peter Forsberg ei ole vielä saapunut kaupunkiin. Buffalossa nähdään eeppinen kaksikko LaFontaine-Mogilny sekä pelin paras veskaritandem Hasek-Fuhr..

Annan tuotteelle toimivuustakuun. Ohjekirjaa ei ole antaa mukaan. Pelin liittimet on putsattu ja se on toimivaksi testattu. Nouto Tikkurilan aseman välittömästä läheisyydestä (matkaa 200m).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 3 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 100 vrk 3 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.