Kuvaus

Kuvan kaltainen hyväkuntoinen nidottu pehmeäkantinen kirja mustavalkokuvien kera.

*Takannen kulmasta pala pois

Kirjoittajat: Aaltonen - Honkanen
Kustantaja: Otava
Vuosi: 1997
Sivumäärä: 207
Painos: 1. 
          

ESITTELY:
Tässä uudemmassa teoksessa Remu keskittyy valikoiden elämänsä tiettyihin tapahtumiin. Lapsuudesta kerrotaan muutama muistikuva. Keikka- ja naisreissuista on jokunen juttu. Varsin tarkkaan kirjassa puidaan yleensäkin Remun elämää sivuavia ihmiskohtaloita. Remu kertoo muun muassa kaunistelematta Hurriganes-muusikoiden, Cisse Häkkisen ja Albert Järvisen lähtemisestä taivaalliseen rock-bändiin. Musiikin teon kuvaaminen jää teoksessa vähemmälle - Remulla on paljon sanottavaa muustakin kuin kannujen kolistelusta. Henrik Schüttin tyylikkäät kuvat valottavat päähenkilön elämää 70-luvulta tähän päivään.
Kirja on lukukokemuksena hieman raskas. Teksti on poukkoilevaa: symboliikalla, sanonnoilla ja riimittelyllä ladattua - siis Remun monikerroksista puhetta. Välillä juttu kulkee, mutta toisinaan se käy kovin painavaksi. Tekstiä olisi voinut toimittaa enemmän luettavampaan muotoon, tuskin Remun puheen soundi ja sisältö olisivat siitä kuitenkaan kärsineet.
Värikkään kielen lisäksi parasta antia kirjassa on tietty lohdullisuus: toisinaan voittaa hyvä, toisinaan paha, hyvä pääsee kuitenkin maalieron turvin jatkoon. Nautittavaa on myös Remun toimista kuultava tekemisen meininki. Se näkyy niin miehen musisoinnissa kuin myös muussa elämässä. Turhamaisuuksiin ei takerruta, kun tähdätään oleelliseen: ”...Eikä joka jutussa tartte olla kaikki aina oikein, pääasia että on taikaa ja se toimii. Jos sitä liikaa kelaa, se on vaikee. Pilkunnussijat tietysti häiriintyy, kun mä en osaa puhua venäjää ja silti laulan ranskaksi, vaikka en tajuu, mitä ne sanat tarkottaa. Pääasia että ne oikein liitetään toisiinsa ja kuulostaa omalla tavalla oikeilta.”

----------------------------------------------------------------------------------------
* Yhdistän ja postitan useampiakin voitokkaita huutoja.

* Lähetän paketin hyvinkin pian sen jälkeen, kun maksu on saapunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

12 €
Sulkeutuu 4 vrk 8 h 34 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 4 vrk 8 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.