Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nimi: Sekakäyttöä ja salarakkautta : digi-tv ja monimediaisuuden murros Suomessa
Julkaisuvuosi: 2013
Sidosasu: Nidottu
Sivumäärä: 164
Tekijät, kirjoittajat: Seppo Kangaspunta
ISBN: 978-951-44-9195-5
Kustantaja: Tampere University Press
Paino: 260g
Kunto: Hyvä, kannet muovitettu

Aiemmin olimme sanomalehti-, radio- tai televisioihmisiä, mutta yleisen mediakehityksen ja digitalisoitumisen myötä kulutamme mediasisältöjä välineestä riippumatta. Kirja käsittelee median kuluttamisen muutosprosessia yksittäisen median seuraamisesta kohti monimediaista käyttökulttuuria.

Keskiössä on digi-tv:n ja monimediaisuuden muutos Suomessa, erityisesti käyttäjien näkökulmasta. Teoksen pohjana on empiirinen useiden perheiden haastattelututkimus, analogisesta digitaaliseen televisioon siirtymisen vaiheessa. Digisiirtymän kautta tutkitaan, miten mediasuhteet muuttuivat ja miten mediumsuhde muuttui mediasuhteeksi. Median käyttö nojautuu myös sosiaalisiin suhteisiin ja käytöllä on vahva sosiaalinen ja kulttuurinen sidos.

Kirjan taustalla on Suomen Akatemian rahoittama Intermediaalisuus -projekti. Digitalisoituminen edisti eri medioiden konvergoitumista, yhdentymistä. Tämä taas edesauttoi sitä, että käyttäjät kuluttavat mediasisältöjä intermediaalisesti, ristiin ja rinnakkain, ollen vuorovaikutuksessa eri medioiden välillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.3.2024 8:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.