Kuvaus

Iloisemmin, rohkeammin, keskittyneemmin!

"Valmentautumisen psykologia on kiinteä osa valmentamista ja johtamista. Tätä osa-aluetta kehittämällä ja vahvistamalla valmentaja ja urheilija voivat päästä yhdessä yhä parempiin tuloksiin.

Kirjan teksti huomioi sekä juniori- että huippu-urheilijan vaatimustason ja soveltuu erinomaisesti yhdeksi valmennustoiminnan peruspilariksi olipa kyseessä yksilö- tai joukkuelajien urheilija tai valmentaja. Kirjassa haastateltujen huippu-urheilijoiden ja valmentajien esimerkit tarjoavat paljon uusia näkemyksiä valmentautumiseen.

Valmentajien ja urheilevien nuorten vanhempien tehtävänä on tukea nuorten kasvua sekä urheilijoina että ihmisenä ja auttaa heitä elämysten kokemisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Heidän työn helpottamisen lisäksi kirjaa kirjoittaessa ovat erityisesti olleet mielessä nuoret urheilijat, jotka urheilun harrastamisen ohessa hakevat elämälleen suuntaa.

Kirja antaa monipuolisesti rakennusaineita käytännön valmennustyössä toimiville ja heidän taustaorganisaatioilleen. Urheiluseura, joka suunnittelee omaa toimintaansa saa kirjasta kokonaiskuvan kuinka eri tehtävissä toimivat ihmiset voivat ymmärtää toisiaan paremmin ja luoda keskinäisen ja tulosta synnyttävän organisaation." [takakansi]

 

VK-Kustannus Oy 2000, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 49 vrk 23 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 49 vrk 23 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.