Kuvaus

Seppo Syrjänen: PAKISTAN: SUOMEN LÄHETYSSEURAN TYÖKENTTÄ. 1968 Suomen Lähetysseura. Sidottu kirja, jossa 89 teksti- ja kahdeksan valokuvasivua, ehjä kansipaperi, itse kirja ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Pakistan: Suomen Lähetysseuran työkenttä (1968) -teos kertoo Länsi-Pakistanista ja siellä tehtävästä lähetystyöstä. Pakistanin tasavalta perustettiin elokuussa 1947. Maa muodostuu kahdesta erillisestä osasta: Länsi-Pakistanista ja Itä-Pakistanista. Suomen Lähetysseuran satavuotisjuhlien yhteydessä vuonna 1959 tehtiin päätös uuden lähetysalan avaamisesta islaminuskoisten eli muslimien keskuudessa. Työkentäksi valittiin pitkän harkinnan jälkeen Länsi-Pakistanin luoteinen rajamaakunta, jonne ensimmäinen suomalainen lähetystyöntekijä saapui vuonna 1960. Suomalaiset lähetystyöntekijät  ovat Pakistanissa sairaanhoito- ja koulutyössä. Suomalainen työ alkoi Dera Ismail Khanin raamattukoulussa vuonna 1960, Tankin lähetyssairaalassa vuonna 1963 ja Nowsheran kansakoulussa vuonna 1964. Pastori Seppo Syrjänen, joka on ollut opetustyössä Pakistanissa vuodesta 1966, kertoo tässä kirjassa maasta ja sen oloista sekä luo yleiskatsauksen siellä tehtyyn lähetystyöhön. Näkymiä lähetystyöntekijän arkeen avaavat lisäksi sairaanhoitajat Marja Kallio ja Liisa Paajanen sekä maisteri Lea Laine.

Seppo Syrjänen (1939 – 1988) on julkaissut teokset Pakistan: Suomen Lähetysseuran työkenttä (1968) ja Islam Intian niemimaalla (1978) ja ollut yhtenä kirjoittajana useissa oppi- ja muissa tietokirjoissa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 1 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 55 vrk 1 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.