Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi puhuttuna ja tekstitettynä

 

Shrek - The Whole Story (4DVD) uusi ja muoveissa

Koe uudelleen Shrekin uskomaton matka Oscar-palkitusta ykkösosasta upeaan päätösosaan!

Shrek

Shrek lähtee uskaliaalle matkalle, jonka päämääränä on pelastaa tuittupäinen prinsessa Fiona lohikäärmeen kynsistä. Samalla Shrek hankkii takaisin kotisuonsa juonia punovalta lordi Farquaadilta. Apuna Shrekillä on rakastettava, mutta melko suulas Aasi.

___________________________________

Shrek 2

Avioliiton auvoisa satama joutuu myrskyn kouriin, kun Shrek ja Fiona matkaavat tapaamaan appivanhempiaan joutuen ratkiriemukkaaseen ja vauhdikkaaseen seikkailuun. 

Uskollisen Aasin avulla Shrek käy taistoon myrkkyjuomaa keittelevää Hyvää haltiajatarta, komeaa Prinssi Uljasta ja kuuluisaa palkkamurhaajaa, Saapasjalkakissaa vastaan.

___________________________________

Shrek kolmas

Kun Shrek meni naimisiin Fionan kanssa, viimeinen asia mitä hän halusi, oli tulla kuninkaaksi. Hän kuitenkin löytää itsensä juuri siitä tilanteesta, kun appiukko yllättäen potkaisee tyhjää. 

Ellei Shrek yhdessä uskollisten ystäviensä Aasin ja Saapasjalkakissan kanssa löydä sopivaa kuningasta Kaukaiselle maalle, saattaa tämä vihreä jätti periä valtikan.

Lupaavin kandidaatti kruununperijäksi on Fionan serkku Artie, joka on alisuorittava keskiaikainen lukiolaislintsari. Artien käännyttäminen onkin sitten suurempi haaste kun Shrek toivoi.

___________________________________

Shrek ja ikuinen onni

Voitettuaan hurjan lohikäärmeen, pelastettuaan kauniin prinsessan ja myös appivanhempiensa valtakunnan, jätin pitäisi keksiä jotain tekemistä. No, Shrekin kohtalona on kesyyntyä säyseäksi koti-isäksi. Kyläläisten matkoihinsa säikyttelyn sijaan Shrek tyytyy rustaamaan nimikirjoituksia heinähankoihin. Mihin katosi hurja jätti? 

Liukaskielinen Tittelintuure ylipuhuu vanhoja loistonsa päiviä kaihoavan Shrekin allekirjoittamaan houkuttelevan sopimuksen. Pian Shrek löytääkin itsensä vääristyneestä Kaukaisen maan käänteisversiosta, jossa jättejä jahdataan, Tittelintuure on kuningas eivätkä Shrek ja Fiona ole koskaan tavanneet. 

Shrekin tehtävänä on nyt saada tehty tekemättömäksi pelastaakseen ystävänsä, saadakseen vanhan elämänsä takaisin ja saavuttaakseen taas Fionan rakkauden.

___________________________________

Pääosissa (alkuperäiset äänet): Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, John Lithgow, Julie Andrews, Antonio Banderas, John Cleese, Rupert Everett, Jennifer Saunders, Vincent Cassel, Justin Timberlake, Ian McShane, Jane Lynch

Valmistusvuosi: 2001 / 2004 / 2007 / 2010

Kesto: noin 6 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 21 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 11 vrk 21 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.