Tuote on myyty käyttäjälle Larbajev hintaan 220 €

Kuvaus

Nyt huutokauppaan sarjakuvistakin tuttu aikamoinen ilmestys kruunaamaan sarjis- tai muun luolan! Huutokaupassa nyt Sideshow Collectibles:n figuuri: The Temptation of Lady Death Premium Format. Tätä loppuunmyytyä figuuria on valmistettu 750 kappaletta ja tämä kyseinen yksilö on numero 397. Nyt tämä lady etsii uutta kotia. Lähtöhinta 0 euroa!!

Figuuri on kaiken kaikkiaan hyvässä kunnossa, mutta valitettavasti ei virheetön. Lady Deathilta on irronnut taistelun pauhatessa molemmista käsistä yksi sormi, jotka ovat kuitenkin tallella ja ne on liimattu takaisin paikoilleen. Kuvat 3 ja 4 näyttävät sormien kunnon. Muutoin figuuri on erittäin kauniissa ja näyttävässä kunnossa; vain hivenen säilytyksestä ja siirtelystä tulleita jälkiä. Maalipinta on erittäin hyvässä kunnossa. Figuurin alkuperäinen pakkaus tulee mukana. Pakkaus on muutoin hyvässä kunnossa, mutta aikanaan amerikoista tullessaan sai pienen nirhauman kylkeensä. Nirhauma on nähtävissä kuvassa 5.

Settiin kuuluu figuurin lisäksi kaikki; kokoamisohjeet, alusta sekä irroitettava viikate ja miekka.

Tässä kuvaus Sideshown sivuilta:

"Sideshow Collectibles is proud to present the Temptation of Lady Death Premium Format™ Figure.

A fan favorite since her inception in the black and white pages of Evil Ernie, Lady Death is one of the original bad girls of comics! This femme fatale has come a long way from her medieval beginnings, having gone from being the sovereign ruler of Hell to a savior of the universe, the avatar of death to the mortal realm, and back again. Lounging seductively in a classic pin-up pose over a pillar of skulls, the goddess of destruction and decay longingly strokes her scythe, with her original Hell-forged sword “Darkness” at her side. Capturing every inch of her beauty in this two-foot tall statue, no one can resist the sweet temptation of Lady Death!"

Figuurin koko koottuna: 

Korkeus n. 61 cm
Leveys n. 22 cm
Syvyys n. 28 cm
Paino n. 4 kg

Käy Sideshow:n sivuilla alla olevasta linkistä lukemassa lisää ja katsomaan kuvia.

https://www.sideshow.com/collectibles/lady-death-the-temptation-of-lady-death-sideshow-collectibles-300344?var=3003441

Ladyn ostajalle postikulut, jotka ovat 14,90 euroa. Nouto on myös mahdollinen sovitusti. 

Katso myös muut kohteeni. Laittelen pikkuhiljaa myyntiin kirjoja, sarjakuvia, vanhoja rahoja, filateliaa ja vintage keräilytavaraa. :)

Hakusanoja: Lady, Death, figuuri, figuurit, figure, patsas, patsaat, sarjis, sarjakuva, sarjakuvat, fantasia, fantasy, dark, evil, god, goddess, herooinen fantasia, sword, and, sorcery, miekka, magia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
220 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2024 19:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.