Kuvaus

Siiri Enorannan romaani Maailmantyttäret on rohkea ja pysäyttävä utopia tulevaisuudesta, joka tarjoaa toivoa ja mysteerejä. Enoranta tunnetaan muun muassa palkitusta ja kiitetystä romaanistaan Kesämyrsky.

Me oltiin enemmän tai vähemmän orpoja, ja me päätettiin enemmän tai vähemmän pelastaa maailma.

Palkitun kirjailijan utopia Maailmankodista on rohkeudessaan pysäyttävä. Tulevaisuudenkuvitelma häikäisee elämänvoimallaan ja palauttaa lukijan kyvyn unelmoida.

Heitä on viisi ja he tapaavat Sopusointu-leirillä yksinäisille. Vaikka luonto on alkanut elpyä ja ihmiset ovat vihdoin yhdenvertaisia, jokainen tytöistä on kohdannut surua omassa elämässään. Lisäksi esiäidin muistot maailmanlopun partaalta heittävät varjonsa heidän ylleen. Joselinan veli on kuollut salaperäisten konehyönteisten hyökkäyksessä, ja tytöt lähtevät yhdessä selvittämään niiden arvoitusta. Mysteeri vie heidät taistellen ja tanssien läpi Maailmankodin ihmeiden - ja lopulta matka saattaa olla perille pääsyä tärkeämpää.

Teos on kangastus seikkailuromaanista, moderni tyttökirja ja visionäärinen tutkielma ystävyydestä ja paremmasta maailmasta.


Siiri Enorannan nuortenkirjoille on myönnetty mm. Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia- sekä Topelius-palkinnot ja Enorannan edellinen romaani Kesämyrsky oli Pohjoismaiden neuvoston lasten- ja nuortenkirjapalkinnon ehdokkaana (2021).

-------

Kuvan kirja. Sidottu / kovakantinen kansipapereilla 

KUNTO oikein hyvä / erinomainen. Ei omisteita tai muita merkintöjä.

TOIMITUS tapahtuu postikuljetuksena. (Tilaus suojataan asiallisesti.)

Kuuskulma on ainoastaan verkkokauppa. Tuotteissa ei ole noutovaihtoehtoa. (Luithan myös toimitusehdot ja -aikataulut.)

--------   (VK) nuoret

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


18 €
Sulkeutuu 100 vrk 15 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18 € Sulkeutuu 100 vrk 15 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.