Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Silas & Marian kankainen laukku 2000-luvun alusta, ”Canvas Banana Bag”. Silas & Marian suunnittelijalla, Sofia Pranteralla, on nykyään uusi merkki, Aries.

Laukussa on Lizzie Finnin suunnittelema printti ja nahkaiset yksityiskohdat. Laukun mallin nimi on Banana Bag. Väriltään laukku on murrettu punainen, päämateriaali on 100% puuvilla ja yksityiskohtien aito nahka.

Laukku suljetaan vetoketjulla, ja sisällä on yksi vetoketjullinen tasku. Olkahihna on punottua nahkaa, ja laukussa on niittejä koristeena. Iso ja tilava ja tyhjänä mukavan kevyt. Korkeus on n. 30 cm keskikohdasta mitattuna ja leveys leveimmältä kohtaa n. 50 cm, pohjaa ja sivuja kiertävän kaitaleen leveys vaihtelee n. 2 cm:stä n. 5,5 cm:n ja hihna on n. 45 cm pitkä metalliosat mukaan lukien.

Siistissä kunnossa, nahka on patinoitunut nätisti ja laukku on ihan ehjä, mutta kuten kuvista näkyy, kankaassa on päällä paikottain kevyttä haalistumaa ja sisällä tummumaa.

Minulla on myynnissä vaatteita myös merkeiltä Isabel Marant, Stella McCartney, Vanessa Bruno, Sonia by Sonia Rykiel, Acne, Belle by Sigerson Morrison, Surface to Air, Opening Ceremony, Chloe, Marc Jacobs, Karen Walker, Pamela Love for Topshop, Rika, Helmut Lang, Christopher Kane for Topshop, T by Alexander Wang, Antipodium, Carin Wester, Ancient Greek Sandals, A.P.C..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


35 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2024 11:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.