Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Simo Heininen : Mikael Agricola - Elämä ja teokset
 

Suomen kirjakielen isän ja uskonpuhdistajan Mikael Agricolan juhlavuoden loistelias merkkiteos kertoo elävästi ja yleistajuisesti Agricolan moninaisesta merkityksestä suomalaiseen kirjallisuuteen ja kulttuuriin. Teos valottaa 1500-luvun hengellistä ja aattellista taustaa. Se kertoo Agricolan työstä painetun suomen sanan uranuurtajana ja piirtää hänestä kokonaiskuvan oppineena humanistina, luterilaisena teologina ja kirkonjohtajana. Yleisimmin tunnettujen Agricolan teosten lisäksi esitellään mm. "ensimmäinen suomalaiselle lukijakunnalle tarkoitettu tietokirja". Teos avaa lukijalleen laajan ja värikkään näköalan nyky-Suomen kirkollisen elämän, suomen kielen ja kirjallisuuden taustoihin.


Painovuosi: 2007
Painos: 2.
Sivumäärä: 400
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Edita

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 583

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.2.2018 10:45

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.