Kuvaus

Tarmoa ja terveyttä joogasta

"Joogan viiden osa-alueen avulla voit löytää itsestäsi uutta tarmoa, ja voit saavuttaa uudenlaisen, onnellisemman ja terveellisemmän elämäntavan.

1 OIKEA LIIKUNTA: ASANAT

Joogan ruumiilliset harjoitukset eli asanat tarjoavat lempeää venytystä ja tehokasta "voitelua" keholle. Asanat esimerkiksi vahvistavat hermostoa, lisäävät notkeutta ja laukaisevat jännitystä. Oikein suoritettuina ne myös kehittävät henkisiä ominaisuuksia.

2 JOOGAHENGITYS

Oikea, syvä hengitys puhdistaa ja ravitsee ruumista. Oikeiden hengitystekniikkojen avulla saadaan elämänvoima virtaamaan, mikä uudistaa ihmistä.

3 OIKEA RENTOUTUMINEN

Lepoja rentoutus ovat luonnon keinoja suoda ruumiille tilaisuus latautumiseen. Joogan rentoutuskeinot harjoittavat mieltä ja lihaksia rentoutumaan täysin.

4 KASVISRUOKAVALIO

Joogan suosittelema ruokavalio koostuu helposti sulavista ja terveyttä edistävistä ruoista. Ruokavalion avulla voidaan saavuttaa hyvä terveys, terävä älyjä rauhaisa mieli.

5 MIETISKELY

Ruumis tarvitsee tasapainoisen mielen, joka pystyy pitämään ohjat käsissään. Säännöllinen mietiskely auttaa pääsemään tähän: ajatukset selkeytyvät ja tarkentuvat ja keskittymiskyky paranee." [takakansi]

 

Kustannus-Mäkelä 2005, 4. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 49 vrk 19 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 49 vrk 19 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.