Kuvaus

Kaksi vauhdikasta maailmanmatkaajaa, tanskalainen Marie ja irlantilainen Sophie ovat ottaneet ilon irti elämästä viimeistä viinantippaa myöten. He ovat olleet aikansa hanttihommissa laivalla ja rantautuvat nyt Pohjois-Skotlantiin viettämään epäsovinnaista elämää vähillä säästöillään. Rahat eivät kuitenkaan tyttöjen taskussa kauaa polta, vaan katoavat kosteaan yöhön. Sitten Marie saa tavallisesta melkoisesti poikkeavan tarjouksen: paikallinen eliittiperhe haluaa ostaa hänet sijaisäidiksi – maksoi mitä maksoi. Luvassa on hiukea kasa puntia vastineeksi yhdeksän kuukauden urakasta. Sophie suostuttelee empivän Marien tarttumaan tarjoukseen, mutta lapsen maailmaan pyöräyttäminen ei olekaan ihan rutiinijuttu…

Palkittu ohjaaja SØREN KRAGH-JACOBSEN (”Mifunes Sidste Sang”) on luonut yhdessä käsikirjoittaja ANDERS THOMAS JENSENin (”Rembrandt”) kanssa mestarillisen elokuvan, jossa onni iskee salakavalasti, kun sitä vähiten osaa odottaa. Hienon näyttelijäkaartin vetonauloina ovat IBEN HJEJLE (”High Fidelity”), BRONAGH GALLAGHER (”Pulp Fiction”) ja MARTIN HENDERSON (”The Ring”), jotka tekevät elokuvasta sekä hauskan että koskettavan katseluelämyksen. Monisyinen tarina pursuaa suuria tunteita ja elämänmakuista huumoria: Skagerrak on yksinkertaisesti haikeankaunis romanttinen komedia!


ohjaus Søren Kragh Jacobsen

pääosissa Iben Hjejle ja Bronagh Gallagher


Kannet : Suomi
Teksti : Suomi

Katso myös muut kohteeni, sillä useampi tuote edullisesti 6.95€ postikuluilla huutopakettina. Samaan pakettiin mahtuu siis kaikki ostamasi tuotteet.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 82 vrk 6 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 82 vrk 6 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.