Kuvaus

Skavabölen pojat kertoo elämänpituisesta valasta kahden veljeksen välillä.

Rupertin (9v) ja Evertin (6v) elämä on täynnä jännittäviä länkkärileikkejä ja leikkiromansseja pihapiirin tyttöjen kanssa. Perhe on juuri muuttanut uuteen kotiin ja tulevaisuus näyttää valoisalta.

Kaikki muuttuu, kun Rupert löytää isän piilottaman kirjeen. Isä ja äiti riitelevät, ja ilmassa on salaisuuksia. Äiti viedään lepäämään muualle ja isä alkaa puhua pojille uudesta äidistä. Pojat vannovat verivalan: valehdella ei saa, eikä kuolla ennen toista, muuten joutuu maksamaan miljoonan tai enemmän koko elämänsä ajan.

Rupert yrittää pitää perhettä koossa, mutta tehtävä muuttuu mahdottomaksi. Mielikuvitusleikkien taustalla vaanii oikea tragedia.

Kymmenen vuotta myöhemmin, aikuisuuden kynnyksellä, Rupert yrittää ymmärtää tapahtumia.

Elokuva on traaginen, mutta lämminhenkinen tarina perheen hajoamisesta 70- ja 80-lukujen Suomessa, ja se pohjautuu Antti Raivion samannimiseen menestysnäytelmään. Elokuvan ohjaaja Zaida Bergroth on aikaisemmin ohjannut mm. palkitut lyhytelokuvat Heavy Metal (2006) ja Lasileuka (2004). Skavabölen pojat on Bergrothin esikoisohjaus pitkän elokuvan saralla. Zaida Bergroth on elokuvallaan valittu Espoo Cinén Vuoden 2009 kotimaiseksi debyyttiohjaajaksi.

Skavabölen poikina Rupertina ja Evertinä nähdään Lauri Tilkanen & Iiro Panula sekä Ilmari Järvenpää & Onni Tommila. Muissa rooleissa näyttelevät mm. Martti Suosalo, Leea Klemola, Tommi Korpela, Elina Knihtilä, Sulevi Peltola ja Eila Roine


Ohjaaja: Zaida Bergroth
Pääosissa: Lauri Tilkanen, Leea Klemola, Martti Suosalo, Ilmari Järvenpää, Sulevi Peltola

Kuvasuhde: 16:9 Anamorphic Widescreen (2.35:1)
Ääni: Suomi ( Dolby Digital 5.1) ja ( Dolby Digital Stereo)
Tekstitys:  heikkokuuloisille,  
Kesto: n. 1 h 58 min
Ikäraja: K-12

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7,50 €
Sulkeutuu 89 vrk 2 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,50 € Sulkeutuu 89 vrk 2 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.