Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sisältää elokuvat:

The Skeleton Key (2005)
Nuori kotisairaanhoitaja Caroline (Kate Hudson) palkataan pitämään huolta vanhan naisen sairastelevasta aviomiehestä parin kotona, pahaenteisessä ikälopussa kartanossa aivan New Orleansin ulkopuolella.

Pariskunnasta ja heidän salamyhkäisistä tavoistaan kiinnostuva Caroline alkaa tutkia taloa etsien salaisuutta lukuisten lukittujen ovien takaa. Hän saa käsiinsä avaimen, jolla talon kaikki ovet ja salaisuudet ovat hänelle avoimia. Talon ullakon kauimmaisessa päädyssä kuitenkin sijaitsee ovista viimeisin, joka suojaa talon salaisuutta. Tämä on ovi, jota Carolinen ei koskaan olisi pitänyt avata.

Doom (2005)
Marsin uumenissa sijaitsevassa tutkimuskeskuksessa on helvetti päässyt valloilleen. Kaikki tutkimustyö on keskeytynyt ja viestintäyhteydet ovat poikki. Ainoat läpi pääsevät viestit ovat sekasortoisen lohduttomia. 5-tason karanteeni on julistettu ja ainoat laitokseen pääsevät ovat sotilaista kovimpia, Rapid Response Tactical Squad.

Ryhmä kantaa mukanaan massiivista määrää tuhoisaa tulivoimaa, jonka tarkoituksena on estää ketään pakenemasta tutkimuskeskuksesta. Mutta minkä olion pysäyttämiseen vaaditaan armeijan parhaiten aseistetut ja karskeimmat soturit?

Land of the Dead (2005)
Legendaarisen elokuvantekijä George A. Romeron zombiet pelottivat katsojia ympäri maailmaa viimeksi kaksi vuosikymmentä sitten. Vuosien ajan verenhimoiset fanit ovat innokkaasti odottaneet hänen paluutaan. Hetki on koittanut.

Täysin uusi luku kauhun maailmassa. Zombit ovat valloittaneet maailman ja selviytyjät ovat linnoittautuneet muurein vartioidun kaupungin sisään. Rikkaiden ja mahtavien majaillessa loisteliaissa pilvenpiirtäjissään kaaos hallitsee ihmisten elämää kaduilla. Jokapäiväinen elämä muuttuu paljon rankemmaksi, kun kapinalliset suunnittelevat ylensyöneen eliitin vallastasyöksemistä ja seurauksena kaupungin muurit ovat vailla suojaa. Evoluutio ei ole ainoastaan elävien etuoikeus...

George A. Romeron Kuolleiden valtakunta on ylistetyn ohjaajan pitkään odotettu paluu kehittämänsä elokuvalajin pariin.


Näyttelijät: Kate Hudson, Gena Rowlands, Peter Sarsgaard, John Hurt, Joy Bryant, Jen Apgar, Andreas Beckett, Ann Dalrymple, Natasha Delahunt, Kristi Evans, Ianello Garcino, Justin Groetsch, David Jensen, Mark Krasnoff, Karl Urban, The Rock, Rosamund Pike, Deobia Oparei, Ben Daniels, Razaaq Adoti, Richard Brake, Pedro Miguel Arce, Asia Argento, Simon Baker, Jason Gautreau, Dennis Hopper, John Leguizamo, Tom Savini, Robert Joy, Jennifer Baxter, Eugene Clark

Kuva: 16:9 Widescreen, Widescreen (2.35:1), Anamorphic
Ääniraita: Dolby Digital 5.1 - Englanti
Tekstitys: Suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti...
Kesto: Kesto: 100 min / 108 min / 93 min
Ikäraja: K-18


Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 14:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.