Kuvaus

Skyfall - 007 - James Bond

Hyväkuntoinen bd.

Pahvilipare, jonka sisällä varsinainen kotelo. Pahvilipareen alalaidassa pientä vauriota, joka näkyy tuossa kuvassa.

Tekstitetty mm. suomeksi.

Suomipainos

 

(BAA-JH2)

 

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Vakioviesti: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Myynnissäni olevien leffojen kuntoluokituksesta yleisellä tasolla lyhyesti:

Uusi = Muoveissa oleva leffa. Ei avattu, ei katsottu. Käyttämätön.

Uudenveroinen = Useimmiten leffa, jonka olen itse uutena ostanut, mahdollisesti kerran katsonut ja todennut että ei jää itselle hyllyyn. Myös leffat, joista on muovit syystä tai toisesta irronneet, vaikka olisi käyttämätönkin.

Hyvä = Voi olla jotain pientä jälkeä, pintanaarmua ym. mutta yleiskunnoltaan kuitenkin hyvä. Keskimäärin parempi kuin eri kirppiksiä kiertäneiden leffojen kunto, mutta selkeästi huomaa että on kuitenkin käytetty.

Tyydyttävä = Voi olla nuhjua ja/tai naarmua, mutta testatessa vähintään satunnaissoitossa toiminut. Jos soittimesi on kovin tarkka levyjen kunnosta, niin älä osta minulta Tyydyttävä-luokiteltua elokuvaa.

Heikko = Käytännössä käyttökelvoton. Runsaasti naarmua tai muuta näkyvää vikaa levyssä. Lähinnä koristeeksi tai johonkin muuhun käyttöön.

 

Kansipapereiden/koteloiden kunto vertautuu jollain tasolla levyn kuntoon. Mikäli on jotain erityistä huomioitavaa, siitä mainitaan erikseen. Kuntoluokitus koskee kuitenkin ensisijaisesti itse levyä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 77 vrk 13 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,70 € Sulkeutuu 77 vrk 13 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.