Kuvaus

SMURFFIT 2

1.KOLME SMURFETTISOTURIA-

ALEXANDRE DUMAS'N TEOKSEEN LÖYHÄSTI POHJAUTUVA NÄYTELMÄ ,MUKANA MYÖS OTTEITA ROMEOSTA JA JULIASTA. TODELLINEN MESTARITEOS.

2. HAISEVA PIKKUKAVERI & SMURFFIEN PALOKUNTA-

SMURFFIEN VALMISTAUTUESSA TÄHTIJUHLAAN GARGAMEL UJUTTAA HEIDÄN JOUKKOONSA PAHANHAJUISEN OLION. LÖYHKÄN  ANSIOSTA SMURFFIKYLÄ ON HELPPO LÖYTÄÄ. SUURSMURFFI TAJUAA, ETTÄ HAISEVA PIKKUKAVERI ON KOTOISIN TOISELTA PLANEETALTA. UNTUVA SAA TEHTÄVÄKSEEN VIEDÄ OLION KOTIIN ENNENKUIN  GARGAMEL LÖYTÄÄ SMURFFIT.

SMURFFIKYLÄN PALOKUNTA YRITTÄÄ SAMMUTTAA TULIPALOA KOKKISMURFFIN KEITTIÖSSÄ, MUTTA GARGAMEL ONKIN VARASTANUT KAIKEN EDEN. PATO KUITENKIN MURTUU , JA GARGAMEL JA RONTTI HUUHTOUTUVAT POIS VEDEN MUKANA. VESIMASSAT SAMMUTTAVAT MYÖS SMURFFIKYLÄN LIEKIT .

3. JOKAINEN KUVA SMURFFAA TARINAN-

ILKEÄN MESTARIN TAIKAVÄRIT VOIVAT SIIRTÄÄ MALLIN MAALAUSKANKAALLE-IKUISIKSI AJOIKSI !  SUURSMURFFIN KÄSKYSTÄ MAALARISMURFFI VAIHTAA VÄRIT TOISIIN, JA ENNEN PITKÄÄ MESTARI ITSE LÖYTYY MAALAUKSESTA SUOSIKKITYTTÖNSÄ SMURFIINAN  VIERESTÄ.

4. LENTÄVÄ VELHO & ENSIMMÄINEN SMURFFIPUHELIN-

GARGAMEL SUUNNITTELEE LENTÄVÄNSÄ SMURFFIKYLÄÄN NAPATAKSEEN SMURFFIN VELHOJEN KOKOUSTA VARTEN. HÄN TURVAUTUU LOITSUKIRJAANSA,MUTTA HASSUJEN VASTOINKÄYMISTEN JÄLKEEN JOUTUU JÄLLEEN KERRAN MUIDEN VELHOJEN PILKAN KOHTEEKSI.

SUURSMURFFI KAATAA TAIKAJUOMAA SMURFFIMELONIEN PÄÄLLE . HETKESSÄ NE LEVIÄVÄT YMPÄRI SMURFFIKYLÄÄ JA METSÄÄ . SMURFFIT KÄYTTÄVÄT MELONIN KUKKIA PUHELIMENA , MUTTA ENNEN KUIN  GARGAMEL PYSTYY JÄLJITTÄMÄÄN HEIDÄT , KUKAT MUUTTUVAT MELONEIKSI JA SMURFFIPUHELIN ON MUISTO VAIN.

TUOTANTOVUOSI 2012   PUHUMME SUOMEA

KESTO 1 H 34 MIN

KELMUISSA 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 113 vrk 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 113 vrk 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.