Kuvaus

Lemmings 2 The Tribes; ennen Rockstarin maailmanvalloitusta he olivat nimeltään DMA Desings ja tämä on heidän legendaarisimman pelin Lemmingsin hieman harvinaisempi jatko-osa Super Nintendolle! Pelin mekaniikka ei ole muuttunut ykköseen verrattuna. Tehtävänä on edelleen pitää Lemmingsit hengissä maaliin asti, nyt tosin riittää yksikin loppuun selvinnyt. Seuraava taso alkaa sitten samalla määrällä. Suoritettavia tasoja on tullut paljon lisää ja Lemmingseille annettavia kykyjä on myös todella paljon enemmän. Ykkönen piti läpäistä alle 10 erilaisessa annettavalla tehtävällä, mutta nyt niitä voi antaa yli 50 erilaista (jokaiseen tasoon voi ottaa 8 kpl erilaisia).

 

Jos sinulla on SNES Mouse, niin tämä on yksi niistä peleistä joka toimii tuolla lisälaitteella! Jos sinulla on myös SNES Scope niin sekin toimii! Itse peliä pitää pelata ohjaimella tai hiirellä, mutta siinä sivussa voi ammuskella Lemmingsejä Singolla, joko huumorimielessä tai sitten hahmon räjähdyksen yhteydessä pamahtaa alla olevaa maata palaksiksi, joka voi auttaa sinua tasossa eteenpäin suht nopealla tahdilla.

 

Aluekoodina EUR eli Keski-Euroopan julkaisu. Tätä peliä ei ole koskaan julkaistu SCN-versiona, joten mukana tuleva ohjekirja sisältää myös Suomen osuuden vaikka aluekoodi onkin EUR. Pelikasetti on putsattu ja se toimii normaalisti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 10 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

28 € Sulkeutuu 23 vrk 10 h 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.