Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Mr. Nutz on Ocean Softwaren julkaisema 2D sivulta vieritettävä tasohyppelypeli, joka julkaistiin Super Nintendo Entertainment Systemille vuoden 1993 lopulla Euroopassa ja vuonna 1994 Pohjois-Amerikassa ja Japanissa. Pelaaja ohjaa Mr. Nutz -nimistä antropomorfista punaista oravaa kuuden teemallisen tason läpi. Pelin päätavoitteena on pysäyttää Mr. Blizzard-niminen lumimies, joka yrittää valloittaa maailman käyttämällä taikavoimiaan muuttaakseen sen jäämassaksi.

Pelaaja voi kerätä ja heittää vihollisia kohti ammuksina toimivia pähkinöitä. Mr. Nutz voi juosta, hypätä, uida joillakin tasoilla ja kerätä esineitä. Hahmo voi hypätä useimpien vihollisten päälle, lyödä niitä hännällään tai heittää niitä keräämillään pähkinöillä voittaakseen ne. Pomoja lukuun ottamatta useimmat viholliset voidaan tappaa yhdellä iskulla.

Pelissä ei ole aikarajaa, joten pelaaja voi viettää niin kauan kuin haluaa kullakin tasolla, vaikka jotkut pelin versiot palkitsevat pelaajan bonuspisteillä, jos taso suoritetaan nopeasti. Matkan varrella löydetyt kolikot antavat paitsi pisteitä ja bonuksia pelin aikana, myös tason aikana kerättyjen kolikoiden kokonaismäärä määrittää pelaajan suoritusbonuksen tason lopussa.

Annan tuotteelle toimivuustakuun. Kaikki pelikasetit on testattu, niiden liittimet on puhdistettu ja ne toimivat moitteettomasti,  jotta voit nauttia pelistä ilman huolta.

Tuote on noudettavissa Tikkurilan aseman välittömästä läheisyydestä, vain 200 metrin päästä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


100 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 12:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.