Kuvaus

Capcomin Street Fighter 2 Turbo Super Nintendo Entertainment Systemille! Yksi kaikkien aikojen parhaista tappelupeleistä koko komeudessaan. Kyseessä siis hieman harvinaisempi lisäosa. Hahmoille on lisätty uusia liikkeitä ja jos käyttää turbomodea, niin nopeus on myös toiselta planeetalta alkuperäiseen verrattuna. Pelissä voi käyttää myös 4 päävastustajaa. Sagat on laadukas hahmo perinteisellä puolustustaktiikallakin, mutta muilla 3 pahiksella pelatakseen kannattaa melkein opetella erikoisliikkeet. Oikeat loppukuvat näkee kaikille hahmoille vain kun pelaa hieman vaikeammilla vaikeusasteilla. Yleensä Capcomin pelit pitää läpäistä aivan vaikeimmalla, mutta tällä kertaa riittää muutaman pykälän maltillisempikin versio. Toki siitä saa aina paremman syyn Elvistellä kavereille jos pelaa tämän pelin läpi vaikeustasolla 9 tai 10!

 

Paketti on muuten hyvässä kunnossa, mutta koira on näykkäissyt palasen yhdestä kulmasta. 1 pikkuläppä on täten myös poissa. Mukana tulee myös suomenkielinen ohjekirja. Ohjekirjan ensimmäiset sivut irtosivat kannesta joskus 90-luvulla enkä löytänyt niitä kun kävin kaapit läpi. Jäljellä on siis jälkimmäinen puolisko ohjekirjasta. Puuttuvassa osassa on esim legendaarinen tieto siitä, että Blanka oppi sähköhyökkäyksensä sähköankeriailta! Tarina ei ikävä kyllä kerro miten se käytännössä tapahtui. Katseliko Blanka vain pitkät pätkät ankeriaiden elämää ja oppi lopulta sähkötyksen vai ovatko ankeriaat esim adoptoineet hänet lapsena ja kasvattaneet omanaan?!?

Aluekoodia FAH, eli Ranskan julkaisu. Laatikon kielinä Englanti ja Ranska, pelin kielenä Englanti ja ohjeet Suomeksi. Annan tuotteelle toimivuustakuun. Kaikki kasetit on putsattu, testattu ja ne toimivat. Nouto Tikkurilan aseman välittömästä läheisyydestä (matkaa 200m).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 4 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

68 € Sulkeutuu 21 vrk 4 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.