Kuvaus

Street Fighter 2 Turbo Super Nintendo Entertainment Systemille! Yksi kaikkien aikojen parhaista tappelupeleistä koko komeudessaan. Kyseessä siis hieman harvinaisempi lisäosa. Hahmoille on lisätty uusia liikkeitä ja jos käyttää turbomodea, niin nopeus on myös toiselta planeetalta alkuperäiseen verrattuna. Pelissä voi käyttää myös 4 päävastustajaa. Sagat on laadukas hahmo varovaisemmalla vastaiskuihin pohjaavalla puolustustaktiikallakin, mutta muilla 3 pahiksella pelatakseen kannattaa melkein opetella erikoisliikkeet.

Vaikeusasteella voi tietysti päättää minkälaisen elämyksen haluaa. Ensimmäiset 5-6 vaikeustasoa ovat vielä suht helppoja, 2 seuraavaa tarjoavat kunnon haastetta ja 2 viimeistä ovat sitten sellaisia että muutamat vaikeimmat vastustajat saattavat pitää sinut jauhamassa samaa tyyppiä vastaan tunnin ajan ennen kuin läpäiset hänet! Eri hahmojen hyvät loppukuvat saa vain jos pelaa vaikeammilla tasoilla, mutta ne nähdäkseen ei tarvitse valita aivan vaikeimpia. Hieman keskitasoa haastavampi level riittää.

Kyseessä on siis USAn versio, joten ei toimi PAL-konsolissa ilman adapteria tai muita kikkoja kuten modausta. Annan tuotteelle toimivustakuun. Kaikkien pelikasettien liittimet on putsattu, ne on testattu ja pelit toimivat. Nouto Tikkurilan aseman välittömästä läheisyydestä (matkaa 200m).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 23 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

25 € Sulkeutuu 101 vrk 23 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.