Kuvaus

Hudsonin Super Adventure Island 2 Super Nintendo Entertainment Systemille! Master Higginsin paluu kotisohville jo kuudennen kerran (4 NESille ja tämä on toinen SNESille)! Vähemmän yllättäen Higginsin ja hänen tyttöystävästä vaimoksi vaihtuneen naisensa kuherruskuukausi jää lyhyeksi paratiisisaarella hirmumyskyn iskiessä ja tuore aviopari joutuu erilleen toisistaan!

Higgins ottaa sen verran osumaa myrskyssä että hän kärsii muistinmenetyksestä, mutta saarta hallitseva kuningas antaa sopivasti tehtäväksi kidnapatun naisen pelastamisen, joka sankarin kannattaa ottaa vastaan, koska se saattaa olla avain hänen muistinsa palautukseen ja kenties jopa elämänsä naisen uudelleenlöytämiseen!

Peli noudattelee pääpiirteittäin legendaarisen pelisarjan kaavoja. Tämä teos on kuitenkin vähemmän lineaarinen kuin aiemmat tekeleet. Pelaaja voi tutkia saaria vapaammin kuin puhtaasti level 1.1-1.2-1.3 edenneissä sarjan alkupään osissa. Pääset myös keräämään ja vaihtamaan käyttämiäsi esineitä täysin eri kaavassa kuin edellisissä osissa. Erilaiset aseeet, haarniskat, taiat, kyvyt jne näyttelevät roolia aivan kuin RPG-peleissä. 

Tämä julkaistiin aika myöhään SNESin länsimaiden elinkaaressa (1995), joten grafiikat, musiikit jne ovat kovassa kunnossa, mutta teos lensi silti hieman tutkan alapuolella. Kopioita ei olekaan enää nykyään hirveästi liikkeellä, joten kyseessä on yksi konsolin "hidden gem"-peleistä!

Kasetti on siis USAn NTSC-versio. Annan tuotteelle toimivuustakuun. Kaikkien pelikasettien liittimet on putsattu, ne on testattu ja pelit toimivat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 17 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

108 € Sulkeutuu 102 vrk 17 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.