Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kriitikoiden ylistämä SOCOM-pelisarja hyökkää PlayStation 3:lle!

 

Kaikkien aikojen huikeimmat SOCOM-taistelut tarjoava SOCOM: Confrontation on nyt saatavilla Blu-ray-levynä! PlayStation Networkissa pelattaviin moninpeleihin keskittyvä SOCOM: Confrontation antaa pelaajalle mahdollisuuden liittyä maailman vaarallisimpiin erikoisjoukkoihin.

Osallistu jopa 32 pelaajan taisteluihin sekä massiivisiin verkkoturnauksiin. Muokkaa hahmoasi, varusta hänet haluamillasi varusteilla ja muodosta sitten ystäviesi kanssa tehokas taisteluyksikkö!

Ryhmän jokaisella sotilaalla on oma tehtävänsä, olipa hän sitten ryhmänjohtaja tai tavallinen mosuri. Treenatkaa tiimityönne saumattomaksi ja todistakaa taitonne maailman parhaita pelaajia vastaan.

Myös SOCOM.com-sivusto tukee PlayStation Networkin välityksellä pelattavaa SOCOM: Confrontationia. Sivuston avulla voit hallita ryhmääsi silloinkin, et ole oman PlayStation 3:si äärellä. Tämän lisäksi peliin voi ladata PlayStation Networkista uutta sisältöä, kuten uusia erikoisjoukkojen hahmoja, aseita ja kenttiä.

Ominaisuudet:

    * Tiukkaa 32 pelaajan moninpelitoimintaa - teräväpiirtona!

    * Uusi, PlayStation 3:lle suunniteltu pelimoottori, joka sisältää tarkan fysiikka-, valaistus- ja ballistiikkamallinnuksen (mukaan lukien ammusten läpäisytehon)

    * Tehokkaan pelaajahaun avulla pelaajat voivat muodostaa ryhmiä ystäviensä kanssa ja liittyä nopeasti moninpeliin.

Kotelon kunto: Erittäin hyvä
Manuaalin kunto: Erittäin hyvä
Levyn kunto: Hyvä
Tuotenumero: PS3G500

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,75 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2024 13:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.