Kuvaus

SUOMEN SOTAHISTORIAN KOMISSION JULKAISUJA

-Suomen sotahistorian komissio ja Mikkelin kaupunki järjestivät syksylla 1994 yhdessä seminaarin, jossa käsiteltiin jatkosodan päättymistä 50 vuotta aikaisemmin ja siirtymistä rauhaan Lapin sodan ja valvontakomission varjossa. Suurennuslasin alla oli aika kesäkuusta 1944 vuoden loppuun ja jonkin matkaa siitä eteenpäin.

-Kirja ei ryhmitykseltään noudata seminaarin esitysjärjestystä, vaan omaa logiikkaansa, jolla pyritään mahdollisimman yhtenäisen kuvan antamiseen vuoden 1944 monisäikeisistä tapahtumista.

-Esitelmien pohjalta laaditut esseet kertaavat osittain jo tunnettua, mutta tuovat mukanaan myös uusia näkökulmia ja uusien lähteiden varmentamaa tietoa.

-Seurauksena on näkökulmien kirjo, jossa taustalla häämöttää epäilys Neuvostoliiton aikeista, mutta myös 1990-luvun tapahtumien aivan uusi ulottuvuus. Kirjoittajina 15-tunnettua historioitsijaamme ja henkilöä.

-Pehmeäkantinen 1996 painettu, 143-sivuinen.

-Kunto uutta vastaava.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 31 vrk 9 h 22 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 31 vrk 9 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.