Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä.

Solsidan - onnea onkimassa: Kausi 1   (2DVD)   Levyt kunnossa, muutama pieni jälki, toimii hyvin. Suojakotelossa painaumia ja jälkiä jonkin verran.

Solsidan - onnea onkimassa on Ruotsin TV4:n suosituin komediasarja, joka on voittanut useita palkintoja niin parhaana komediasarjana kuin vuoden parhaana televisioohjelmanakin.

Alex Löfström (Felix Herngren) on 39-vuotias hammaslääkäri, joka muuttaa takaisin lapsuudenkotiinsa Saltsjöbadeniin, jonka yhtä osaa kutsutaan nimellä Solsidan. Alexin mukana muuttaa myös tyttöystävä Anna Svensson (Mia Skäringer), joka odottaa parin ensimmäistä lasta.

Anna työskentelee näyttelijättärenä, ja tuntee itsensä hieman vieraaksi Alexin kotikulmilla. Alexin äiti Margareta (Mona Malm) on myynyt Alexille ja Annalle talonsa, mutta luulee silti yhä asuvansa siellä.

Lapsuusmaisemissa Alex tapaa jälleen parhaan ystävänsä "Fredde" Schillerin (Johan Rheborg), joka asuu kaupungin hienoimmassa talossa tyylikkään vaimonsa "Mickanin" (Josephine Bornebusch) ja kahden lapsensa kanssa.

Ove Sundberg (Henrik Dorsin) on toinen Alexin lapsuusystävistä, ja hän on todennäköisesti koko Saltsjöbadenin tylsin ja pihein ihminen. Hänen vaimonsa Anette (Malin Cederbladh) on veistetty samasta puusta, ja tämä pari aiheuttaa harmaita hiuksia varsinkin Alexille.

Ohjaus: Felix Herngren

Käsikirjoitus: Ulf Kvensler

Pääosissa: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin, Otilia Anttila, Rebecka Englund, Ester Granholm, Mona Malm

Valmistusvuosi: 2010

Kesto: 3 h 48 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 1.78:1

Ääni: Ruotsi - Dolby Digital Stereo

Tekstitys: Suomi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
Sulkeutuu 7 vrk 4 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 7 vrk 4 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.