Kuvaus

Son Sabroson y C.H.A.: Entre Salsa Y Son

"Entre Salsa Y Son" -albumi on syntynyt suomalaisten muusikoiden ja kuubalaisten laulajien pitkän yhteistyön tuloksena. Levylle on koottu materiaalia yhdessä eri vuosina Suomessa pidettyjen konserttien ohjelmistosta nyt uudelleen sovitettuna. Mukana on selkeästi kaksi eri yhtyettä ja niiden omantyylisensä ohjelmisto. Levyn nimi "Entre Salsa y Son" viittaa nimenomaan tähän. Tavoitteena ei ollut suora kopiointi kuubalaisesta musiikista vaan oma näkemys kuubalaisen musiikin muutamista tunnetuista numeroista ja niiden synnyttämistä musiikillisista mielikuvista. Sovitukset noudattavat pääpiirteissään kuubalaisen musiikin tyypillisiä rakenteita joskin sovittajan omien näkemysten mukaan. Kappaleista on pyritty saamaan esiin jotain uutta ja tuoretta rikkomatta kuubalaisen musiikin oleellisia piirteitä. Solistien erinomainen tyylintuntemus sekä kiistämättömät improvisointitaidot antavat lopputulokselle selkeän kuubalaisen leiman. Levy on osaltaan myös osoitus suomalaisten muusikoiden innosta paneutua huolella kuubalaisen musiikkityylin esityskäytäntöihin. Muusikot ovat tuttuja myös muista kotimaisista yhtyeistä, näiden joukossa mm. Quintessence, MP4, Raul Mannola Quintet, Ilmiliekki Cuartet, Fasacjo ym.

"Hyvää on kannattanut odottaa, sillä Entre salsa y son on viimeisen päälle laadukkaasti tehty tuotanto" (Mikko Saarela, Rytmi 1/05)

"Entre salsa y sonin meno on luotevaa kuin mikä. El cuarto de Tulan tempo tosin vaatii totuttelua, mutta tiukkojen puhaltajien ja Evelio Galánin laulun ansiosta se toimii." (Pirkko Kotirinta, Helsingin Sanomat 28.1.2005)

SISÄLTÖ:

SON SABROSON
1. Virgen del Cobre
2. Santa Barbara
3. El Cuarto de Tula
4. La Dama del Son
5. Son de la Madrugada
C.H.A.
6. Tintorera
7. Juventud de Cayo Hueso
8. No He Visto a Caridad
9. A Belen le Toca Ahora
10. La Vida Es un Sueno
11. Papa Montero
12. Que Mala Suerte

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 23 h 44 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 5 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.