Tuote on myyty käyttäjälle juhos83 hintaan 415 €

Kuvaus

Huuda itsellesi upea alumiinikehyksinen huippumallin Sonyn 75-tuumainen Bravia-taulutelevisio! Ostettu n. 2 vuotta sitten uutena Gigantista 1999 eurolla. Kuitti löytyy. Mallikoodi KD-75XE8596. Mukaan tulee ohjekirja, kaukosäädin, virtajohto ym., kaikki on tallella.

HUOM! Televisiossa on yksi vika: kuvaruudun reunassa, vasemmassa alakulmassa, on iskun johdosta pieni musta kohta, johon ei tule kuvaa. Tästä syystä kunnoksi on merkitty uudenveroisen sijaan tyydyttävä ja telkkari myydään eniten tarjoavalle. Itse laite on siis fyysisesti ulkoisesti virheetön ja uudenveroinen, kaikki ominaisuudet toimivat ja televisiota voi käyttää täysin normaalisti jos tuo ei haittaa.

 

Kuvaus:

4K HDR Processor X1

Uppoudu 4K HDR:n loistoon. Uskomaton kontrasti, todenmukaiset värit ja poikkeuksellisen upea 4K-tarkkuus. Sonyn ainutlaatuiset tekniikat saavat jopa tavalliset tv-lähetykset ja elokuvat tuntumaan hämmästyttävän todellisilta.

Yksityiskohtaisempi ja luonnollisempi kuva. Sonyn ainutlaatuiset kuvankäsittelytekniikat herättävät kaiken katsomasi eloon!

 

Triluminos-näyttö

Elämän syke kaikissa väreissä. Kuin taiteilija maalatessaan, Triluminos-näyttö käyttää normaalia laajempaa väripalettia jäljitelläkseen värien eri sävyjä ja vivahteita mahdollisimman todenmukaisesti.

 

Motionflow™ XR näyttää toiminnan sulavasti

Motionflow™ XR toistaa nopeatkin toimintakohtaukset sulavasti ja tarkan yksityiskohtaisesti. Tämä innovatiivinen tekniikka luo ylimääräisiä kuvia alkuperäisten kuvien väliin. Se vertaa ensin tärkeimpiä visuaalisia tekijöitä peräkkäisissä kuvissa ja laskee sitten sarjasta puuttuvan toiminnan sekunnin murto-osan tarkkuudella. Jotkin mallit lisäävät myös mustia ruutuja kuvien väliin, mikä poistaa sumeuden ja takaa aidon elokuvateatterin tunnelman.

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster analysoi jokaisen kohtauksen kohteet yksitellen ja säätää värin sekä kontrastin optimaalisiksi.

 

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Super Bit Mapping™ 4K HDR luo tasaisemman ja luonnollisemman kuvan minimoimalla värien raitauman. 14-bittinen tehokas signaalinkäsittely hajottaa 8-bittisen tai 10-bittisen lähteen kiinteät värinauhat ja muuntaa ne 14-bittiseksi vastaavaksi sävyntoistoksi, jossa on 64 kertaa enemmän väritasoja. Se toistaa kasvot, auringonlaskut ja muut herkät sävyalueet kauniisti.

Sisäänrakennettu Chromecast: toimii nätisti muiden laitteidesi kanssa

BRAVIA™ tukee sisäänrakennettua Chromecast-tekniikkaa, joten voit toistaa suosikkiviihdettäsi helposti esimerkiksi mobiililaitteen YouTube™- tai Netflix-palvelun kautta upeassa BRAVIA™-näytössä. Voit toistaa sisältöä Android™- tai iOS™-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta.

Ohut alumiinikehys

Viimeistelty jalusta. Rungon huippuohut muotoilu ja tyylikäs alumiinikehys eivät ainakaan häiritse katselunautintoasi ja hopeinen jalusta tuo tyylikkyyttä olohuoneeseen.

 

Tutustu uusiin maailmoihin Android TV™:llä

Älytelevisiostasi tuli juuri entistäkin älykkäämpi. Katsele älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen tallentamaasi suosikkisisältöä isosta ja upeasta BRAVIA™-näytöstä. Katsele elokuvia, TV-ohjelmia ja pelaa pelejä sekä paljon muuta Google Play™ -palvelun kautta. Nauti valtavasta ja jatkuvasti kasvavasta sovellusvalikoimasta TV:ssäsi aivan uudella tavalla.

 

Netflixin suosittelema TV

Nauti paremmasta suoratoistokokemuksesta Netflixin suosittelemalla TV:llä. Se on valittu loistavan suorituskykynsä, älykkäiden ominaisuuksiensa ja helppokäyttöisten sovellustensa ansiosta. Netflixin premium-tilauksella voit katsoa Marco Poloa 4K HDR -laatuisena jo tänään. Tulevien kuukausien aikana jäsenet saavat käyttöönsä lisää HDR-sisältöä. 

 

Elokuvamainen S-Force Front Surround -tilaääni

Mukaansatempaava äänimaailma vie sinut keskelle toimintaa. S-Force Front Surround jäljittelee aivojen tapaa käsitellä äänilähteitä käyttämällä todentuntuista äänenvoimakkuutta, viivettä ja ääniaallon spektrin muokkaamista – pelkällä vasemmalla ja oikealla kaiutinkanavalla. Se mukailee luonnollisesti kolmiulotteista äänikenttää, joten voit nauttia täyteläisestä ja laadukkaasta äänenlaadusta laajalla kuuntelualueella.

Lisäksi ClearAudio+ -tekniikka hienosäätää TV:n äänen upeaksi kokemukseksi, joka ympäröi sinut. Mitä tahansa katsotkin, kuulet musiikin, keskustelut ja tehosteet tarkemmin.

DSEE palauttaa yksityiskohdat digitaaliseen musiikkiin

Matalan resoluution internetvideot, TV-uusintapalvelun videot ja raskaasti pakatut äänitiedostot eivät aina kuulosta niin hyviltä. Suuri määrä tietoa häviää, kun digitaalinen ääni pakataan pienempään tilaan. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) -tekniikka palauttaa hävinneet taajuuskomponentit (erityisesti korkeat taajuudet) ja toistaa luonnollisen ja tilavamman tuntuisen äänen.

 

Clear Phase hienosäätää sulavat ja tasapainoiset taajuusvasteet

BRAVIA™ käyttää tehokasta tietokonemallinnusta, jonka avulla se analysoi ja kompensoi kaiuttimen epätarkkuuksia. Se tekee tämän käyttämällä suurempaa näytteenottotaajuutta kuin kaiutin. Nämä tiedot syötetään takaisin, mikä poistaa kaikki kaiuttimen vasteen huiput ja pudotukset, jotta voit nauttia puhtaasta ja luonnollisesta äänestä, joka toistuu sulavasti ja tasaisesti kaikilla taajuuksilla.

Ei kaapeleita etuosassa

Piilota kaikki digisovittimen tai Blu-ray-soittimen kaapelit jalustan sisälle.

 

TV:n mitat jalustan kanssa (L X K X S)

Leveys 167,7 cm
Korkeus 103,2 cm
Syvyys 28,4 cm

 

Tarkat tekniset tiedot: https://www.sony.fi/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-75xe8596/specifications 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
415 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.3.2020 16:20
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
28.3. klo 9:09

Kiitos vastauksesta. Sepä onkin ongelma ettei valmistaja kerro sitä. Viittaa ips-paneeliin, jolloik musta on harmaata, mutta katselukulmat ovat paremmat eöi sivusta ja alhaalta katsoeassa värit eivät mene pilalle haalistumalla

28.3. klo 12:15

Voi olla, sillä ainakin katselukulmat on erittäin hyvät ja värit pysyvät kaikista kulmista. Ja musta on tosiaan valoisassa huoneessa tummanharmaata (pimeässä mustaa) mutta asetuksien optimoinnilla senkin sai aika lähelle mustaa myös päivänvalossa.

28.3. klo 2:30

Moikka. Netistä löytyy ristiriitaista tietoa paneelin suhteen. Tiedätkö onko tuossa va vai ips-paneeli?

28.3. klo 2:55

Moro! En muista ulkoa. Tarkimmat tekniset tiedot löytyvät valmistajan sivuilta https://www.sony.fi/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-75xe8596/specifications

27.3. klo 11:54

Hei, en voi tunnistautua huutonetin päiväyksestä johtuen. Voitko poistaa tai pidempää huuoaikaa

28.3. klo 2:53

Moi, en valitettavasti pidennä huutoaikaa. Kokeile vielä, tai ehkä jollain tutulla on tunnarit?

25.3. klo 18:23

Hei .

Mitenkäs tuo kuljetus / nouto hoituu , jos hallitus määrää Uudenmaan eristyksiin .
Lähinnä siksi kyselen , jos huudon voittaja sattuu asumaan "kehä-ykkösen" ulko-
puolella . : ) : )

25.3. klo 18:59

Ei hätää, järjestän kuljetuksen niin että hoituu. Olen itse Uudenmaan rajamailla sijaitsevan kuljetusyrityksen esimies, joten en usko eristyksen koskevan minua. Matkahuolto tai muu rahtifirma on myös yksi vaihtoehto. Kulut yli 200km etäisyydelle on 100,-

24.3. klo 19:55
Kysymys poistettu.
24.3. klo 18:55
Kysymys poistettu.
21.3. klo 4:55
Kysymys poistettu.
19.3. klo 20:55

Moro! Toimitus matkahuollon kautta lieneekö mahdollinen tuossa kokoluokassa?

19.3. klo 22:18

100 euroa taisi olla MH:n hinta, mutta siihen päälle täytyisi varmaan ottaa särkymissuojaturva tms. ettei tulisi osissa perille. Mieluummin tuon autolla satasella, jos toimitusosoite on 200-300km Helsingistä. Tai pienemmällä summalla jos on lähempänä.

19.3. klo 7:25

Mites pitkälle tuonti onnistu? Onnistuuko Raumalle.

19.3. klo 10:16

Moi! Toimitus onnistuu kaikkialle Suomeen (paitsi Lappiin) kuluja vastaan eli 10e+0,50e/km. Raumalle on 250km joten se tekisi 135eur, mutta voin tuoda telkun tasan 100e korvausta vastaan jos voitat.

17.3. klo 2:55
Kysymys poistettu.