Tuote on myyty käyttäjälle olkku78 hintaan 201 €

Kuvaus

Myydään kuvien Sony Xperia 1 III 5G -puhelin (väri huurteinen musta) alkuperäisessä pakkauksessaan kaikkine mukana tulleine kilkkeineen ja lippulappuineen, alkuperäinen 30w laturi usb -johtoineen löytyy sekä kaksi suojakuorta. Kyseessähän on pari vuotta vanha Sonyn lippulaivamalli jossa 12gt keskusmuistia ja 256gt tallennustilaa jota voi edullisesti laajentaa MicroSd -muistikortilla (itsellä oli 128gt -kortti, ei tule kaupassa mukana). Laitteessa on myös 3,5mm kuulokeliitäntä joka ollut itselle ehdoton puhelinta valittaessa, muutenkin laitteessa on tehoa oikein mukavasti sekä todella hyvä ja tarkka 6,5 tuuman 21:9 4K HDR OLED 120hz -näyttö; Kameratkin oikein mainiot ja vedenpitävyysluokka IP65/68 eli ei tarvitse pelätä kastumista. Mukana myös kaksi silikonisuojaa ja iso nippu näytönsuojalaseja pahveissaan, kts. viimeinen kuva!

Laite toimii kuten pitääkin ja akussakin vielä riittää virtaa, kestää omassa käytössä koko päivän. Näytössä pidetty suojalaseja/-kalvoja melkein aina mutta irrotettu nyt myyntiä varten, valoa vasten katsellessa pari hentoa hiusnaarmua ja laikkua muttei mitään isompaa sanottavaa. Kyseessä ei siis ole enää uusi puhelin joten sivuissa ja takapinnassa toki käytönjälkeä jotka tulleet mitä ilmeisemmin suojakuoren väliin päässeestä hiekasta tms., yleisilmeeltään puhelin kuitenkin kohtuu siisti kuten kuvista näkyy. Pävitetty Android 13:een ja nyt nollattu tehdasasetuksiin, asennuksen jälkeen suoraan käyttövalmis puhelin. Sormenjälkitunnistin vaihdettu Sonyn takuuhuollossa viime syksynä. Tästä edullisesti hyvä ja toimintavarma puhelinpaketti eteenpäin sellaista tarvitsevalle - Ostettu Gigantista 22.10.2022 joten takuuta jäljellä vielä yli puoli vuotta, ovh ollut uutena 1299€ :)

Maksu tililleni tilisiirrolla/mobile paylla 3 vrk sisällä huudosta jonka jälkeen tuote lähtee pikaisesti joko kirjeenä tai hyvin pakattuna huutopakettina postiin tuotteen koosta riippuen, huutopaketin noutopisteeseen en pysty vaikuttamaan vaan se tulee automaattisesti lähimpään noutopaikkaan. Useampi tuote samoilla toimituskuluilla, kysy kuitenkin lopulliset toimituskulut ennenkuin maksat. Myös nouto onnistuu ennakkoon sovitusti, käteismaksu tasarahalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
201 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.4.2024 21:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.