Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

SPANX SKINNY BITCHES® -SERIES SHAPING PANTIES/SLIP, MID-THIGH SHORT, NUDE. SIZE SMALL.

Näissä Spanxin hoikentavissa alushousuissa on puoleen reiteen ulottuvat lahkeet ja edessä alushamemainen paneeli, lisävahvistus vatsan kohdalla. Muotoileva alusasu toimii siis parhaiten hameen tai mekon kanssa, mutta etupaneelin voi halutessaan leikata pois, jolloin tuloksena on Spanxin tavallinen "shapewear panties" tuote. Purkautumatonta materiaalia on helppo leikata terävillä saksilla ja alushousujen alareunat lahkeensuissa on näin tehty.

Hiostamaton ohut ja joustava materiaali (lightweight material) 61% nylon ja 39% elastane/spandex (haarakappale 100% puuvilla) on kuin toinen iho. Tuote on mukava ja huomaamaton päällä. Sileiden reunojen ansiosta se ei näy vaatteiden alta. Alusasu silottaa ja tasoittaa sekä muotoilee voimakkaasti alaselkää, vyötäröä, vatsaa ja pakaroita.

Nude/natural väri on käytännöllinen kaiken väristen asujen kanssa.

Koko S (EU), 10 (UK), 38 (FR), 42 (IT).

Tuote on käyttämätön ja sovittamaton (ostettu laivan tax-freestä hintaan 64,95€, maahinta noin 90€).



























Hakusana: red hot label power short power panties performance body shaping underwear shape wear panties slip shaping&support thinstinincts hoikistava hoikentava muotoileva alushame alusasu alushousu muotoilevat hoikistavat alushousut pitkällä puolipitkällä lahkeella pitkät puolipitkät lahkeet shaping-alusasu shaping-alushousut formande trosa trosor Spanxit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


35 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 10:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.