SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa ovat alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
LISÄTIETOJANI: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen hinta sisältää postituskuluni kirjekuoressa Suomeen! Lähetän tämän Postin plus-merkillä, joten sen pitäisi olla kahden Postin työpäivän sisällä lähetyksestäni perillä.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levyille" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: DVD:t ovat siis loistokuntoiset ja samoin muovikotelot.
*********************************************
TUOTETIEDOT: 
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Tuhkimotarina - kausi 3 - 6 DVD BOKSI

Koko kolmas tuotantokausi.

Ylipainoinen orpotyttö Valentina on fi ksu, suloinen ja hänellä on sydän täynnä rakkautta. Kun hänen äitinsä menehtyy onnettomuudessa, Valentina joutuu muuttamaan setänsä Juan Angelin ja ilkeän Olimpia-tätinsä luo, joiden luona häntä kohdellaan kuin tuhkimoa ja elämä on yhtä helvettiä. Valentinan elämä muuttuu samalla lopullisesti, kun hän tapaa Olimpian pojan, Orestesin, jonka tausta on täynnä salaisuuksia. Valentina ei ylipainonsa vuoksi usko kenenkään miehen pitävän hänestä. Mutta Orestes on rakastunut Valentinaan, sillä hän näkee saman kuin Valentinan muutkin ystävät ? ihanan ja suloisen naisen, jolla on sydän paikallaan.

Valentina ei kestä tätinsä tylyä kohtelua vaan karkaa heidän luotaan. Hänen on lisäksi taisteltava perinnöstään, ja siitä taistelusta on muodostumassa sekä kiihkeä että vaarallinen. Lopulta Valentina tulee kuitenkin tekemään mitä yllättävimmän ja näyttävimmän paluun...

Supersuosittu Telenovelahitti pursuaa romantiikkaa, uskomattomia juonenkäänteitä ja tulista latinotunnelmaa!

Kesto: n. 23 h

Tekstitys: Suomi

Ääni: Espanja

******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D46)03102019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

79,95 €
Sulkeutuu 49 vrk 21 h 50 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

79,95 € Sulkeutuu 49 vrk 21 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.