Kuvaus

Spyro Hero's Tail & The Legend of Spyro The New Beginning ( PS2 pelit CIB )
Playstation 2 pelit + ohjekirjat

Kunto: hyvä, käytetty. Hero's Tail pelissä muutama toimintaan vaikuttamaton hento naarmu.

Hero's Tail

Spyron on pelastettava lohikäärmemaailmat pahalta punaiselta lohikäärmeeltä, joka on istuttanut valoa imeviä tummia helmiä kaikkialle lohikäärmemaailmaan yrittääkseen vangita ja hallita maailmaa. Spyron on liittolaistensa avulla etsittävä ja tuhottava kaikki pimeät jalokivet palauttaakseen maat normaaliksi ja pelastaakseen lohikäärmemaailmat pahan lohikäärmeen tyrannisesta hallinnasta.

Raivokas violetti lohikäärme matkustaa pimeiden, salaperäisten maiden halki, joissa ympäristöt muuttuvat pahasta hyvään reaaliajassa – vaikuttaen vihollisiin, musiikkiin, valaistukseen, esineisiin, taivaaseen ja muuhun.

Varustettu mahtavilla uusilla kyvyillä, kuten Wall Kick, Tail Swing ja Ledge Grab, Spyro taistelee vihollisiaan tehostetuilla hengityshyökkäyksillä – polttaa vastustajia Flame Breathillä, jäädyttää kilpailijat Freeze Breathillä, estää vastustajia Water Breathillä ja tuhoaa. mekaaniset viholliset Electric Breathillä.

Sen lisäksi, että pelaajat pelaavat sankarillisena johtajana Spyrona, heillä on myös mahdollisuus pelata hahmoilla kuten asemestarina Hunter the Cheetah, sukelluspommituspingviininä Sgt. Byrd, uskollisena apulaisena Sparx the Dragonflyna tai täysin uusilla aseilla varustettulla, kiipeävällä Blink the Mole hahmolla.

 

The Legend of Spyro - The New Beginning - Playstation 2 (CIB)

The Legend of Spyro: A New Beginning on The Legend of Spyro -sarjaan kuuluva toimintapeli. Peli on julkaistu vuonna 2006.

Pelisarjan tarina uudistettiin kokonaan, minkä vuoksi tämän ja sitä seuraavien Spyro-pelien juoni ei mitenkään liity aiempiin Spyro-peleihin. Peli vie pelaajan Spyron menneisyyteen tutkimaan hänen alkuperäänsä ja kohtaloaan.

Tasot täytyy pelata järjestyksessä eikä aikaisemmille tasoille pääse myöhemmin. Tämä Spyro-peli poikkeaa edeltäjistään rutkasti, sillä pelistä löytyy myös keräilyn lisäksi taistelua. Koko peli on käytännössä vaihdettu tasohyppelystä mäiskinnäksi. Ainoa kerättävä tavara ovat vaan ainoastaan energiakiteet, joita saa hakkaamalla kristalleja ja vihollisia. Vihreistä kiteistä palautuu manamittari täyteen, punaisista elämäpisteitä. Siniset kiteet lisäävät iskujen tuhovoimaa. Valikosta löytyy ns. elementtimittari, jota päivittämällä yltää seuraavalle voimatasolle tietyn elementin kohdalla. Päivitettävän elementin saa valita itse. Tarina on verrattuna muihin Spyro peleihin rutkasti synkempi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 12 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

43 € Sulkeutuu 61 vrk 12 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.