Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Waffen-SS Schiffchen fur Offiziers
(R. Lubstein/Saksa)
Saksassa valmistettu erittäin tarkka ja harvinainen jäljennös (Reproduction) Waffen-SS joukkojen upseerimallin suikasta, jota myös suomalaiset SS-vapaaehtoiset upseerit käyttivät kenttäpäähineenä.
Päähine ja merkit on valmistettu aitoja vastaavista materiaaleista alkuperäisillä menetelmillä. Materiaalina on feldgrausarkaa, puuvillaa (vuori) ja upseerireunus alumiinilangasta kudottua (interwoven) nauhaa. Toisin kuin tavalliset kopiot, tämän suikan sarkakankaassa on käytetty hienompi laatuista villaa, jonka ansiosta se muotoutuu aitojen tapaan tyylikkäämmäksi, kuten kuvassa näkyy! Sodan myöhemmässä vaiheessa aitojenkin materiaalit muuttuivat halvemmiksi ja karkeammiksi. Samalla suikan alumiinireunus vaihtui valkoiseen kankaiseen terenauhaan. "Hopeiset" varattiin pelkästään kenraaliarvoille. Käytännössä rinnakkaiskäyttöä esiintyi silti koko sodan ajan.
Upseerimerkit ovat BeVo-mallia, jotka on valmistettu Britanniassa ja kiinnitetty suomalaisessa sotilaspukine-ompelimossa. SS-Merkkejä ei valmisteta nykysaksassa, jossa niiden ja monien muiden kansallissosialististen tunnusten ja symbolien julkinen esittäminen myynti tms. tarkoituksessa on kiellettyä, paria poikkeusta lukuunottamatta.
Koko: 57
Päähine on elokuvapuvustamon ylijäämää ja myydään poistohintaan edullisesti.
Päähineen ovh. merkkeineen on noin 90e.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


45 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 16:12
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.