Kuvaus

[AC0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA kovakantinen ensipainos taiteilija Salvador Dalin / Elämänkertojen diggareille.

MAKSAA TILATESSA 24,60e + PK. -> KATSO  http://www.adlibris.com/fi/kirja/dali-ja-mina-9789510333822
 

Stan Lauryssens: Dali & minä - Surrealistinen tarina

Taidekauppias Stan Lauryssens tienasi miljoonia Salvador Dalílla. Surrealismin suurimman tähden maalaukset kävivät kaupaksi, kun uusrikkaat liikemiehet etsivät tapoja pestä hämärästi hankittuja rahojaan. Lauryssensille asia ei tuottanut ongelmia, mutta hän toivoi, että myös ostajat olisivat suurpiirteisiä, sillä hänen myymänsä dalít kun olivat alkuperältään usein varsin epämääräisiä. Ja alkuperältään kaikkein epämääräisimmät työt tulivat yleensä Dalílta itseltään.

Mitä paremmin Lauryssens menestyi, sitä lähemmäs hän pääsi Dalín sisäpiiriä. Lopulta taidekauppias huomasi asuvansa ikääntyvän taiteilijan naapurissa. Interpol perässään Lauryssens näki, kuinka luomisvoimansa jo menettänyt surrealisti pyöritti taidemaailmaa. Lukuisat Dalín töitä hänen studiossaan tehtailevat taiteilijat pitivät taidemarkkinat tyytyväisinä ja auttoivat mestaria ylläpitämään ylenpalttisen tuhlailevaa ja yhä surrealistisemmaksi käyvää elämäntapaa.

Lauryssensin kirja oli pohjana alkuvuodesta 2008 kuvattavalle elokuvalle, jossa Al Pacino näyttelee Salvador Dalía.

1. painos

suomentanut Jussi Niemi

Johnny Kniga

WS Bookwell Oy - Juva 2009

VOITTOHUUTO JA PK.  3.25e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 1 vrk 11 h 49 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 1 vrk 11 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.