Tuote on myyty käyttäjälle cakompiika hintaan 6 €

Kuvaus

Tammi 2019, sid.,  674 s., kansipaperi.Kovakantinen, siisti.

Goodreads Choice Award (paras kauhukirja) 2019. British Fantasy Award -ehdokas 2020, kolmas sija Locus-palkintoäänestyksessä 2020 (kauhukirjat).

EI AAVEITA, KAMMOTUKSIA, HIRVIÖITÄ TAI MÖRKÖJÄ.
VAIN LAITOS METSÄN LAIDASSA.
JA LAITOS TÄYNNÄ PAHINTA PAHAA.
MEIDÄN KALTAISIAMME IHMISIÄ.

Luke Ellis on huippuälykäs 12-vuotias, joka valmistautuu yliopisto-opintoihin. Eräänä yönä hänet kuitenkin kidnapataan ja suljetaan huippusalaiseen laitokseen. Kaikki sen asukit ovat lapsia, jotka kykenevät kommunikoimaan tai liikuttamaan esineitä ajatuksen voimalla. Ja laitoksen johtajalla, kammottavalla rouva Sigsbyllä, on heille tehtävä. Niin tärkeä, ettei laitoksesta pääse ikinä pois.

Psykologisen jännityksen huippuunsa virittävä Laitos on vetävä romaani hyvän ja pahan välisestä ikuisesta kamppailusta maailmassa, jossa paha saa liian harvoin palkkansa.

”Kingin kyky luoda maailman parasta kauhua ei ole koskaan ollut hänen kirjojensa tärkein anti. Vankkumattoman suosion taustalla on hänen taitonsa luoda moniulotteisia, uskottavia henkilöhahmoja. Yhteiskunnallisten kriisien kuvaamisessa viime aikoina kunnostautunut King ei epäröi kysyä tässäkään kirjassa sitä kaikkein tärkeintä kysymystä: mitä meistä on oikein tullut?” – The Washington Post

”Järkyttävän optimistinen” – The A. V. Club

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.3.2024 11:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.