Kuvaus

Stuart Little - Pieni Suuri hiiri 1-3 + Täydellinen kokoelma DVD (suomipuhe ja -tekstit)

Stuart Little – pieni suuri hiiri

Mitä tapahtuu, kun tuikitavallinen Littlen perhe adoptoi valloittavan pikku vintiön nimeltä Stuart? Herra ja rouva Little ovat aivan myytyjä, esikoispoika George on hieman ymmällään uudesta velipuolestaan, mutta perheen kissa alkaa punoa juonikkainta juontaan päästäkseen Stuartista ikiajoiksi. Mistä ihmeestä on kyse? Niin, Stuart on tietenkin "pikkuruinen hiiri" eikä perheen elämä enää totisesti ole entisellään!

Ohjaus: Rob Minkoff

Käsikirjoitus: M. Night Shyamalan

Perustuu: E. B. Whiten lastenkirjaan

Pääosissa: Michael J. Fox, Geena Davis, Hugh Laurie, Jonathan Lipnicki, Nathan Lane, Bruno Kirby, Jennifer Tilly

Stuart Little 2  

On kulunut kaksi vuotta siitä, kun Stuart-hiiri muutti asumaan Littlen perheen luo. Vaikka Stuart viihtyykin mainiosti ihmisperheen luona, kaipailee hän välillä sydänystävää, jonka kanssa jakaa elämän ilot ja surut. Eräänä päivänä loukkaantunut lintu tipahtaa taivaalta ja kertoo, että paha haukka vainoaa häntä. Voipuneen linnun nimi on Margalo. Stuart pyytää Margaloa asumaan kotiinsa, johon lintu suostuu kiitollisena. Mutta sitten Margalo katoaa salaperäisesti. Stuart ja talon laiskanpulskea kissa Snowbell lähtevät vaaralliselle matkalle selvittääkseen mistä oikein loppujen lopuksi on kysymys.

Ohjaus: Rob Minkoff

Käsikirjoitus: Bruce Joel Rubin

Perustuu: E. B. Whiten lastenkirjaan

Pääosissa: Michael J. Fox, Geena Davis, Hugh Laurie, Jonathan Lipnicki, Nathan Lane, Melanie Griffith, James Woods, Steve Zahn

Stuart Little 3

Kerää retkivarusteet ja pakkaa reppusi: vuorossa on Stuart Little 3! Littlen perhe suuntaa tässä jännittävässä animaatioseikkailussa kauas kaupungista retkelle erämaahan. He eivät kuitenkaan odottaneet kohtaavansa retkellään metsässä asustavaa isoa ja ilkeää petoa! Stuart oppii selviytymistaitoja sisukkaalta Reeko-skunkilta, mutta säikkyy Snowbell turvautuu aina aina valmiin Monty-kulkukissan apuun. Stuart Little 3 pursuaa iloa ja luonnossa olemisen riemua! 

 

Stuart Little Täydellinen piirrossarja 

Tämä noin puolen tunnin mittaisista jaksoista koostuva piirretty seikkailukomedia perustuu Stuart Little -menestyselokuviin. Piirrossarjassa seurataan kahden veljeksen, Stuartin ja Georgen seikkailuja. Stuart-hiiri saattaa olla vain 8 senttiä pitkä, mutta luonteeltaan hän on rohkea, uskalias ja utelias nuorukainen, jonka asenteesta paistaa ?ei sitä koskaan tiedä? -motto. Vaikka George on ihminen ja sekä kokonsa että ikänsä puolesta kuin Stuartin isoveli, hän oli hieman epävarma itsestään ennen kuin Stuart muutti asumaan Littlen perheen luo. Pieni hiiri toi kuitenkin mukanaan suuria muutoksia: Stuartin kannustamana George on uskaltanut ottaa vastaan haasteita ja osallistua uskaliaisiin urotöihin. Karvainen sankarimme tarkkailee jokapäiväistä maailmaamme tuoreesta näkökulmasta samalla kun hän ja hänen veljensä ? lajinsa erottamat, veljeyden yhdistämät ? pitävät huisin hauskaa yhdessä ja oppivat yhtä sun toista matkan varrella.
 

Kuntoluokitus: Hyvä. Levyissä hentoa jälkeä, ei vaikuta toistoon, huomioitu hinnassa.

Käytän kuntoluokituksia

* Uusi: tuote on uusi muoveissa

* Hyvä: tuote on käytetty. Levy(i)ssä voi olla käytön jälkeä, joka ei vakuita toistoon, kansissa normaalia käyttökulumaa. 

DVD

Anime Dokumentit Draama Jännitys Kauhu Kaukoitä Komedia Kotimaiset Lastenelokuvat Musiikki Scifi ja fantasia Sota ja western Toiminta Tv-sarjat Urheilu Dvd-Muut

 

BLU-RAY

Anime Dokumentit Draama Jännitys Kaukoitä Kauhu Komedia Kotimaiset Lastenelokuvat Musiikki Sci-fi ja fantasia Sota ja westernToiminta Tv-sarjat Urheilu Dvd-Muut

 

CD

CD-levyt

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 8 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15,80 € Sulkeutuu 55 vrk 8 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.