Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu. Harvinainen.

Sudenpesä / Mean Streets (DVD) Steelbook.

Levy uudenveroinen, kotelo myös hyvässä kunnossa.

 

New Yorkin Pikku Italiassa väkivalta ja vahvat tunteet rehottavat. Täällä moni elää rikollisuudella. Charlie (Harvey Keitel) tahtoo toisaalta olla setänsä kaltainen kunnioitettu gangsteri, toisaalta hän taas haluaa elää kunniallista elämää yhdessä puolisonsa kanssa.

Tällä hetkellä Charlie kuitenkin työskentelee sedälleen saatavien perijänä - työ, johon hän on pohjimmiltaan aivan liian kiltti, jotta hänellä olisi todellisia menestymisen mahdollisuuksia. Tilannetta ei suinkaan helpota se, että Charlien puoliso ei pidä tämän työstä laisinkaan. Eikä Charlien eno pidä Charlien puolisosta yhtään sen enempää.

Lisäksi Charlie rupeaa viettämään enemmän ja enemmän aikaansa pähkähullun Johnny Boyn (Robert De Niro) kanssa, joka tuntuu elävän jatkuvasti katastrofin partaalla. Charlie ottaa tehtäväkseen pitää Johnny Boy poissa vaikeuksista. Mahdoton tehtävä, jolla on kohtalokkaita seurauksia heidän kaikkien kannalta...

Sudenpesä oli Martin Scorsesen ensimmäinen merkittävä elokuva. Hän oli tehnyt jo kaksi elokuvaa, mutta vasta Sudenpesässä hän osoitti ensimmäisen kerran todelliset kykynsä. Se oli lisäksi sekä Robert De Niron että Harvey Keitelin läpimurtoelokuva. Siitä alkoi myös Scorsesen ja De Niron pitkään jatkunut yhteistyö.

Ohjaus: Martin Scorsese

Käsikirjoitus: Martin Scorsese, Mardik Martin

Näyttelijät: Robert De Niro, Harvey Keitel, David Proval, Amy Robinson, Richard Romanus, Cesare Danova, Victor Argo, George Memmoli, Lenny Scaletta, Jeannie Bell, Murray Moston, David Carradine, Robert Carradine, Lois Walden, Harry Northup

Valmistusvuosi: 1973

Kesto: 1 h 47 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 1.85:1 

Ääni: Englanti - Dolby Digital Mono

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Alue: 2 (eurooppa)

Bonukset

  • Sneak Preview
  • Cast Biographies
  • Theatrical Trailer
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
Sulkeutuu 84 vrk 11 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 84 vrk 11 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.