Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Koululaisella olleet, mutta sittemmin pieniksi/lyhyiksi jääneet myydään mielellään yhtenä pakettina, mutta tarjoa toki erikseen, jos kiinnostut vain jostakin - eiköhän me jokin ratkaisu keksitä. Suksien pituuden perusteella laskettuna sopivat parhaiten 160 - 175 cm pituiselle hiihtäjälle. Sauvojen pituuden perusteella ohjeen mukaan laskettuan noin 155 - 165 cm pitkälle. Voin tarvittaessa sulkea huudon jo ennen ajan päättymistä.

Sukset ovat 190 cm pitkät Karhu Feran XC 190. En osaa materiaalista tms. sanoa muuta kuin että sopivat hiihtämiseen. Päällisin puolin hyvässä kunnossa, mutta pohjissa on käytön jälkiä, lähinnä naarmuja ja jonkinasteista kulumaa, ei kuitenkaan mitään rispaantumia tai iratumia. Lisäksi keskellä näyttää olevan vanhat pitovoiteet. 

Sauvat ovat 130 cm pitkät Excel-Crossfire -komposiittisauvat. Siistit ja hyväkuntoiset, vaikka uutuudenkiilto näistä toki puuttuu.  

Monot ovat Karhu Sport ST 09. Merkkilapussa nro 6841, koko 43, lisäksi merkintä 286 mm. Viimeksimainittu merkintä viittaa pohjan ulkopituuteen, sisältä kannasta kärkeen mitattuna pituus on noin 25 cm. Kokoluokitus on muihin kenkiin verrattuna anteliaampi, sillä muut kengät eivät suinkaan olleet näin isoja kokonumeroltaan - kannattaa ehkä mittailla enemmän sitä jalan pituutta kuin tuijottaa kokonumeroa. Monot ovat hyvässä kunnosa, ulkopinnalla on taipumia, mutta murtumia ei ole millään kohdin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 12:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.