Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Sunshine + Alien - Kahdeksas Matkustaja  -  2 DVD

Sunshine

Rajoja rikkova ohjaaja Danny Boyle (Trainspotting, 28 päivää myöhemmin) tarjoilee häikäisevän omaperäisen sci-fi-toimintaseikkailun jollaista et ole koskaan nähnyt! Eletään vuotta 2057. Aurinko on sammumassa ja ihmiskunta on tuhon partaalla. Maapallon toivo lepää kahdeksan rohkean miehen ja naisen varassa jotkamuodostavat miehistön, jonka tehtävänä on sytyttää tähti uudelleen valtavan ydinaseen voimalla. Syvällä avaruudessa, ilman radioyhteyttä Maahan, heidän tehtävänsä alkaa säröillä, ja heidän on taisteltava pysyäkseen hengissä ja pelastaakseen tulevaisuutemme. Yllättävien juonenkäänteiden ja tajunnanräjäyttävän vaihtoehtoisen lopun siivittämä, pulssianostattava matka kohti aurinkoa on taukoamatonta jännitysviihdettä

Ohjaus
Danny Boyle

Käsikirjoitus
Alex Garland

Näyttelijät
Rose Byrne
Cliff Curtis
Chris Evans
Troy Garity
Cillian Murphy
Hiroyuki Sanada
Mark Strong
Benedict Wong
Michelle Yeoh

----------

Alien - Kahdeksas Matkustaja

Alien -kahdeksas matkustaja on science fiction-elokuvien suosituimpiin kuuluvan sarjan ensimmäinen osa. Elokuvassa Sigorney Weaver nähdään ensimmäistä kertaa Ripleynä, raudankovan tahdon omaavana naisena, jonka kohtalo on taistella avaruuden äärimmäistä petoa vastaan.
Terrori alkaa kun avaruusalus Nostromon miehistö ryhtyy tutkimuksiin vastaanotettuaan oudon radiolähetyksen asumattomaksi luullulta planeetalta. Karmea totuus paljastuu ihmisen ruumista isäntänä käyttävän avaruusolion muodossa. Miehistön on nyt taisteltava oman henkensä lisäksi ihmiskunnan selviytymisen puolesta.

Ensiesitysvuosi
1979

Ohjaus
Ridley Scott

Näyttelijät
Tom Skerritt
Sigourney Weaver
Veronica Cartwright
Harry Dean Stanton
John Hurt
Ian Holm
Yaphet Kotto
Bolaji Badejo

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 77 vrk 2 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,90 € Sulkeutuu 77 vrk 2 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.