Kuvaus

Multikustannus 2007 Kovakansi

1.painos

Ei merkintöjä tms.
 

Talon rakentamisella on aina ollut suomalaisille oma erityismerkityksensä. Talo ei ole vain välttämättömyys, katto pään päällä, vaan myös eräänlainen miehen mitta. Kuten Impivaaraan paenneille seitsemälle veljekselle, merkitsee oman talon rakentaminen yksityiselle ihmiselle paljon enemmän kuin asuinpaikan raivaamista korpeen. Pakettitalon hartiapankkirakentajakin voi tuntea samaa selviämistaistelun uhoa ja vimmaa kuin ensimmäisiä hirsiään salvovat Jukolan pojat.

Suomalainen miehuuskoe on yhden talonrakentajan tilinpäätös omasta rakennushankkeestaan. Tuhansien tuntien uurastus, menestys ja vastoinkäymiset on kirjattu muistiin samalla sinnikkyydellä kuin talokin on rakennettu. Tarkkoihin muistiinpanoihin sisältyy myös talonrakentajan omia tuntoja ja ajatuksia, joista moni saman rääkin läpi käynyt löytää tuttuja piirteitä.

Kirjaa voi pitää kertomuksena rakennusprojektista mutta myös kehitystarinana ja rehellisenä kuvauksena suomalaisen rakentamisen arjesta. Kirja toimii hyvänä oppaana omaa talohanketta suunnittelevalle.

Hakusanoja: Rakentaminen - alusta loppuun - rakennus - omakotitalo

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 12 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 59 vrk 12 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.