Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Suomen kansallisfilmografia 7 - 1962-1970

Kaksitoistaosaisen Suomen kansallisfilmografian seitsemäs osa koostuu vuosina 1962-1970 ensi-iltansa saaneista 98 elokuvasta. Kotimaisen elokuvan historiassa nämä vuodet merkitsivät murrosaikaa, jolloin vanhat tuotantoyhtiöt väistyivät taka-alalle ja uudet ohjaaja- ja tuottajavoimat astuivat esiin. Risto Jarva, Mikko Niskanen, Erkko Kivikoski, Jörn Donner,
Ere Kokkonen ja Spede Pasanen tekivät ensimmäiset elokuvansa, Oy Suomen Filmiteollisuuden tarina päättyi, Suomen elokuvasäätiön toiminta käynnistyi.

Vuosikymmenen satoa olivat mm. elokuvat Yksityisalue, Pojat, Käpy selän alla,
Työmiehen päiväkirja, Pähkähullu Suomi, Mustaa valkoisella, Kesyttömät veljekset ja Täällä Pohjantähden alla.

Painovuosi: 2002
Painos: 2.
Sivumäärä: 797
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Edita

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 477

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti
 


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

35 €
tai
Sulkeutuu 110 vrk 23 h 45 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

35 € Sulkeutuu 110 vrk 23 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.