Misirlou
Myydään kirjoja ja sarjakuvia, musiikkia, elokuvia & pelejä eri formaateissa sekä kaikenlaista muutakin keräilytavaraa...

Kuvaus

Suomen Kirjailijat - Finlands Författare 1917-1944. -Pienoiselämäkerrat, teosbibliografiat, tutkimusviitteet. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura toimituksia 365. K.J. Gummerus Osakeyhtiön kirjapainossa, Jyväskylässä 1981. 1.painos, 616 sivua.
Kokonaisuudessaan hyväkuntoinen, kookas kirja siistien kansipapereiden kera.

* EI POSTIKULUJA - POSTIKULUT SISÄLTYVÄT HUUTOHINTAAN KOTIMAASSA

** TILITIEDOT LUKEVAT KOHTEEN SULKEUDUTTUA huuto.netin LÄHETTÄMÄSSÄ VIESTISSÄ ALIMMAISENA - "VAKIOVIESTISSÄ"

*** MAKSUN VIESTIKENTTÄÄN KOHTEEN NIMI

Kansitekstiä:
"Suomen kirjailijat 1917-1944 on laaja ja moipuolinen hakuteos. Se käsittää tietoja yli 1300:sta suomen- ja ruotsinkielisestä kirjailijasta , jotka ovat aloittaneet tuotantonsa aikavälillä 1917-1944. Skaala on lavea: varsinaisten kaunokirjailijoiden lisäksi matrikkelista löytyy muistelma- ja sotakirjailijoita, kirjallisuudentutkijoita, esseistejä ja kääntäjiä. Teokseen on koottu aiemmin hajallaan ollutta sekä aivan uutta tietoa. Jatko- ja täydennysosineen Suomen kirjailijat -matrikkeli tulee kattamaan Suomen kirjallisuuden koko kentän.

Teoksessa esitellään kirjailijoiden tärkeimmät elämänvaiheet. Vasinaisen tuotannon lisäksi mainitaan käännökset ja toimitustyöt. Arvostelu- ja tutkimusviitteet antavat kuvan teosten vastaanotosta ja johdattavat kirjailijaa käsitteleviin artikkeleihin ja tutkimuksiin. Lisäksi käyttäjää palvelee aakkosellinen teoshakemisto."

- Suomen kirjailijat -matrikkeli on välttämätön apuneuvo kaikille kirjallisuuden harrastajille ja tutkijoille.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 88 vrk 2 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 88 vrk 2 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.