Kuvaus

Kuvassa olevat kirjasarjaan kuuluvat kirjat.

Osat 2, 3, 4, 5, 6, 7

Painovuosi osasta riippuen välillä 1951-1957

Kunnoista hieman huomioita kirjakohtaisesti alempana. Mainittakoon heti alkuun, että nämä kirjat ovat saaneet varsin runsaasti jälkiä. Kansissa on tahroja, kulumaa ym. Myös sivuilla etenkin reunoilla esiintyy sinänsä tavanomaista kolhua, nurkkataitteita yms käytön ja selailun jälkiä ja näitä ei alla sen tarkemmin eritellä. Toki myös aika on jättänyt omat jälkensä. Ne ovat kuitenkin aivan lukukelpoisessa kunnossa ja joillekin sivuille tehdyt lyhyemmät tai pidemmät kirjoitukset tavallaan tuovat ehkä hieman lisäarvoakin, sillä tiedot vaikuttavat olevan paikalla olleen veteraanin kirjoittamia. Olen merkinnyt alle hieman mistä kirjoista kynää löytyy, mutta voi toki olla enemmänkin tai myös muissa kirjoissa mitkä ei osuneet silmiin.

Osa 2 - painovuosi 1952 - noin 650 sivua - Laatokan Karjalan valtaus ja eteneminen Aunuksen kannakselle
Muutaman sivun reunalla pikkutahraa, sivuissa aaltoilua, karttaliitteen reuna taittunut ja muutenkin reilumpia reunajälkiä.

Osa 3 - painovuosi 1951 - noin 360 sivua - Karjalan kannaksen valtaus kesällä 1941
Esinimilehdellä merkintää, sisällysluettelossa ja lukuisilla sivuilla alleviivausta, monella sivulla myös lisäkirjoitusta. Alkupäässä hieman irvistää selkämyksen saumasta, karttaliitteessä taitosta.

Osa 4 - painovuosi 1954 - noin 385 sivua - Karjalan armeijan eteneminen Maaselän kannakselle v. 1941
Lopun karttaliite saanut enempi taittumaa, muutoin tavanomaisempi nurkkataitteita. Esinimilehdellä omiste, nimilehdellä muu merkintä, sisällysluettelossa alleviivausta. Muutamalla sivulla alleviivausta ja ehkä kolmella kirjoitusta / merkintää.

Osa 5 - painovuosi 1954 - noin 385 sivua - Sotatoimet Seesjärven ja Jäämeren välillä v. 1941
Esinimilehdellä omiste. Loppupäässä reunakääntymää.

Osa 6 - painovuosi 1956 - noin 650 sivua - Asemasotavaihe maarintamilla
Alkupäässä ratkeama selkämyksen saumalla, alleviivauksia ja merkintöjä sisällysluettelossa, joitakin myös sivuilla, loppupäässä ja karttaliitteessä reilumpia kurttuja.

Osa 7 - painovuosi 1957 - noin 600 sivua - Venäläisten suurhyökkäys Karjalan kannaksella kesällä 1944
Nimilehdellä tekstiä. Lukuisilla sivuilla alleviivauksia ja lisämerkintöjä. Loppupäässä ja karttaliitteessä reilumpaa reunaruttua.
 

*****

Koskien kaikkia kuvakantisia ja kansipaperittomia kirjoja (myös kansipaperillisia): Kansissa on yleensä jonkin verran tavanomaista käytön jälkeä, esim. kulumaa, vaikka kuvista ei aina/kaikki erotukaan. Kaikkia normaaleja, tavanomaisia jälkiä ei pystytä listaamaan kohdekuvauksessa.

*****

Kannattaa kurkata myös muita kohteita samaan tilaukseen: toimituskulut ovat max. 7,95 euroa ja yli 50 euron tilauksille toimitus on ilmainen!

*****

Varastopaikka HYL2
Tuotekoodi KIR160145

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

20 €
tai
Sulkeutuu 107 vrk 1 h 55 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 107 vrk 1 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.