Kuvaus

Torniossa vuonna 2009 perustettu Suomen Tulli -yhtye julkaisee toukokuussa 2013 toisen albuminsa Kolme kevättä. Albumi on saatavilla sekä cd:nä että vinyylilevynä. Yhtyeen debyyttialbumi Uuteen maailmaan ilmestyi keväällä 2012 ja sai ilmestyessään runsaasti lämmintä palautetta niin kriitikoilta kuin kuluttajiltakin. Yhtyettä ylistettiin debyyttialbumin ilmestymisen aikaan muun muassa seuraavin lausein: “Bändi on omaperäinen ja erittäin tervetullut tapaus kotimaisiin musiikkiympyröihin, jossa valitettavan usea tuntuu juoksevan trendien perässä. Sen sijaan, että keskittyisi luomaan omaa juttuaan. Suomen Tulli on sen omansa jo löytänyt.” (Henri Turunen / Meteli.net)

Uudella Kolme kevättä -albumilla Suomen Tulli kulkee jälleen muutaman askeleen eteenpäin omalla tiellään. Juuriaan eteenpäin kulkeva yhtye ei kuitenkaan pyri peittelemään, vaan sen kappaleista on edelleenkin kuultavissa vahvasti muun muassa 1970-luvun progressiivisen rockin vaikutteet.

Suomen Tullin kokoonpanon muodostavat Sami Heikkilä (laulu, kitara), Anssi Alajuuma (rummut), Antti Saarilampi (basso), Mika Mustonen (kitara) ja Sussu Ketola (koskettimet, laulu). Heidän lisäkseen uudella albumilla kuullaan myös monien vierailevien muusikoiden soittoa, jotka tuovat kappaleisiin lisäväriä muun muassa jousi- ja puhallinsoitinten voimin.

Sisältö:
1. Tajuanhan, tarkoitan
2. Kevät
3. Toverista
4. Outolaulu
5. Laaksosi rauha
6. Taivaani vallassa
7. Lisa
8. Yhden täydenkuun aikaan
9. Salaa syksyissäni
10. Murheenkryyni

Rocket Records 2013

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 3 h 47 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 5 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.