Tuote on myyty käyttäjälle pekko66 hintaan 10 €

Kuvaus

Reijo Häyrinen & Leena Laine: Suomi urheilun suurvaltana
Toimittaja: Erkki Vasara
ISBN: 9519197869
Kustantaja: Liikuntatieteellinen Seura
Kieli: Suomi
Painovuosi: 1989
Sivumäärä: 376
Sidonta: Sidottu, kovakantinen
Kunto: Hyvä

Muuta: KIRJASTOPOISTO! (kannet päällystetty, viivakoodit, leimat yms. löytyy); kansissa pientä kulumaa ja nuhruisuutta.

"Teos on ensimmäinen kokonaisvaltainen esitys Suomen urheiluelämästä 1910-1930-luvuilla. Tutkimuksen valokeilassa ovat suomalaisten saavutukset vuosien 1908-1936 olympiakisoissa, minkä lisäksi tarkastelun kohteena ovat myös menestyksen syyt. Mitä oli suoritusten takana?

Suomalaiset olivat "suurta urheilukansaa" myös urheilukenttien ja -salien ulkopuolella. Siksi tarkastelun kohteena on lisäksi Suomen moninapainen urheilujärjestöelämä ja urheilun suhteet muuhun yhteiskuntaan. Suomi urheilun suurvaltana -julkaisu on tieteelliseen tutkimukseen perustuva kokonaiskuvaus Suomesta urheilun suurvaltana."

Asiasanat: Suomi, urheilu, suurvalta, historia, menestys, saavutukset, urheilun kehitys, olympialaiset, maajoukkue, urheilijat, seurat, valmennus, harjoittelu, kilpailu, voitot, mitalit, ennätykset, lajit, jalkapallo, jääkiekko, hiihto, yleisurheilu, uinti, voimistelu, taitoluistelu, ampumahiihto, nyrkkeily, moottoriurheilu, golf, tennis, koripallo, lentopallo, salibandy, pesäpallo, ralli, suunnistus, uinti, pyöräily, naisurheilu, nuorisourheilu, talviurheilu, kesäurheilu, kilpailukulttuuri, doping, urheilupolitiikka, urheilutapahtumat, kansallinen identiteetti, kansainvälinen maine, urheilun vaikutus, terveys ja kuntoilu, liikunnan edistäminen, urheiluteollisuus, urheilun talous, urheilun vaikutus nuoriin, liikunnan merkitys hyvinvoinnille, urheilu mediassa

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.3.2024 7:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.