Kuvaus

Tästä vanhempaa Suosikki lehteä kuvienmukainen ja suht. hyväkuntoinen ikäisekseen..39 vuotta. Sivut 152 tallella ja kiinni paitsi keskisivun isot  julisteet eivät ole mukana, eikä myöskään tarrat. Ei  merkintöjä..ei leikelty mitään, ei piirrelty. Kansissa ja lehdessä on kulumaa ja lehdessä on huomattava vinoutuma  + iän tuomaa patinaa., sisältä hyvä..luettu lehti. Kaiki Kaikki Golden Stars kuvat ovat mukana. ja samoin taskupokkari. Laitan tuon vinoutuman takia tyydyttävä. Yleinäkymä siis sisältä ehyt ja kannet näkyvät kuvassa.. Kuvat: ensimmäinen ja toinen kansisivut (etu ja taka), kolmas LEHDEN SISÄLTÖ ja muut kaksi sattumanvaraisia kuvia lehden sisällöstä. Jyrki Hämäläinen Päätoimittaja.

Sisältää mm. Elvis, Indiana Jones, Michael Jacson, Frankie, Migg Jagger, Van Halen, Neuman..Dingo, Duran Duran, Mike Monroe, Jussi Hakulinen, Hanoi Rocks, Harrison Ford, Van Halen taskupokkarissa, Miss/Mr Yong Finland, Dallas / Dynastia, Bowie, Eestin nuoret tänään ym..ym..

Laitan sivuilleni Suosikki lehtiä lisää myyntiin aina kunhan aikaiseksi saan. Ok lehti mukana myynnissä..vielä löytyy ehkä lisää..

  Useampi lehti tulee xxs-pakettina n. 5.90 hintaan. Maximi postituskulu 7,95 kaikista sivuiltani yhteen pakettiin ostetuista / huudetuista tuotteista. Matkahuollon paketti. Lähetän myös postin kautta niin haluttaessa. Nämä postituskulut Suomeen.

Sivuillani myös  muumimukeja, muumikulhoja, muumilautasia, kirjoja, kortteja, pikkuautoja ym. Saa kerätä pakettia.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 11 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 101 vrk 11 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.