Kuvaus

Käytetyt viininpunaista ja tummanruskeaa tortoise-väritystä yhdistävät naisten kehykset. Normaalia alkavaa käyttökulumaa pinnoissa, mutta ei mitään mikä erottuisi ulkopuolisille käytössä.

Näihinhän ei sitten tarvitse alkaa edes itse valaa akryylistä linssejä, vaan esim. Silmälasikauppa (ks. http://silmalasikauppa.fi/Linssinvaihto_normaalikehys.prod?setcat=56) tekee näihin olemassaolevan silmälasireseptin pohjalta uudet perusmallin linssit noin kolmellakympillä. En liity kyseiseen putiikkiin muuten kuin tyytyväisenä asiakkaana, mutta mainostetaan nyt kuitenkin.

Linssin leveys 51 mm ja väli 17 mm. Aisan pituus 140 mm, käytännössä aika jyrkässä kulmassa tällä hetkellä, ollen noin 125 mm. Eivät siis valu nenälle. 

Kokonaisleveys edestä noin 132 mm ja korkeus 34 mm. Sisämitta sangasta sankaan heti linssien takaa n. 135 mm, ja aukeavat aika reilusti vaikkeivät mitkään massiivisen isot olekaan, joten sopinevat useimmille aikuisille.

Toimitetaan Superdryn omassa pehmopussissa.

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan passeli. (Myyntikunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus 5,90 euroa. Maksutiedot saat sekä automaattiviestissä että näet kohteen sivulla ostoksen tehtyäsi.

 

Tästä näet kerralla muut kehys- ja aurinkolasimallimme huuto.netissä: https://www.huuto.net/haku/sellstyle/buy-now/sellernro/2558570/sort/viewed/category/561

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
Sulkeutuu 1 vrk 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9 € Sulkeutuu 1 vrk 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.