Kuvaus

Suomen Autoklubin (AK):n aikaisen SAL:n hopeinen keulamerkki - numeroitu harvinaisuus! Näitä ei ole montaa! - Autoklubi (AK) perusti v. 1951 järjestönsä sisälle rinnakkaisorganisaation, joka toimi vuoteen 1960 saakka. Sen palvelut olivat vähäisemmät ja jäsenmaksu pienempi, ja se käytti nimeä Autoliitto – Suomi Touring – ClubNimellä ei ole yhteyttä v.1966 perustettuun Suomen Autoliittoon (kirjainlyhenne myös SAL), joka oli aivan toinen autojärjestö, ja silloisen AK:n kanssa kilpaileva.

Viimeinen SAL (Suomen Autoliitto) yhdistyi lopulta AK:n kanssa v. 1971 lopussa. Merkkiä ei pidä sekoittaa myöskään 1930-luvun Jäämerentie-merkkeihin.

Nyt myytävä merkki asennettiin esim. auton konepellin- tai sen takana olevan pellin päälle, joskus eri telineellä keulaan tai puskurin yhteyteen.

Jalallisen merkin suunnitteli Akseli Gallen-Kallela. Tämä nyt myynnissä oleva harvinaisuus on (jäsen?)numeroltaan nro 432. Paino 88 g, merkin pituus 10,5 cm, koko pituus vajaa 15 cm, leveys 70 mm. Hopeoitua valua.

Myydään vain Suomeen. Sales only to Finland. --- Minulla on myös vastaava ruotsinkielinen versio, jonka voin myydä erikseen.

---

Haku: Autoklubi AK Suomen Autoliitto SAL nokkamerkki maskimerkki autojärjestö

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 36 vrk 3 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

435 € Sulkeutuu 36 vrk 3 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.